30.000 FETS IMPUNES I ASSENYALA A LA SEVA POLICIA…

PDF

 

En aquets dies difícils, i un cop passada la primera tempesta, hem escoltat  una vegada rere altra la paraula deslleialtat. El seu significat és clar: “qui no es lleial”, potser aquesta paraula esta sobrevalorada per vostè, Molt Honorable President Sr. Torra.

Però en l’àmbit policial, aquell que tan odia vostè, la lleialtat lligat amb la confiança, han estat els dos valors cabdals en aquesta institució que nosaltres, els moss@s, “estimem” i “defensarem” perquè la nostra força és la vocació de servei a la ciutadania.

Sobre tot des de l’ inici del desplegament ens hem multiplicat quan ha resultat necessari. Ens hem preparat i format en infinitat d’ocasions nosaltres pel nostre compte, i pensi que molts hem crescut al costat dels que ara són els nostres comandaments. Nosaltres som una gran família, amb pensaments i ideologies dispars, però ens respectem, ens ajudem, i recolzem perquè tots nosaltres som els MOSSOS.

Vostè té el comandament superior del Cos de Mossos d’Esquadra i com a tal li demanem lleialtat, apliqui els nostres principis i valors, recolzi i ajudi a esbrinar qui hi ha darrera de cada llançament de pedra, llauna, còctel molotov, etc… Aquestes agressions a policies estan tipificades com a delictes greus en el nostre ordenament jurídic i castigades fins a 6 anys de presó. Defensi a cada policia ferit amb tots mitjans de que disposi i llavors parlarem del “RESPECTE” que també es un valor molt preuat i molt poc reconegut per a la nostra professió.

Per altra banda, l’informem que el nostre cos ja disposa dels mecanismes per sancionar les conductes i fets irregulars. No necessitem en aquests moment una sobre actuació per part seva “ordenant” sota el paraigües “Parlamentari” al Conseller d’Interior que iniciï les investigacions internes necessàries per les actuacions que

segons vostè no s’han ajustat als criteris establerts i que s’obrin immediatament els expedients necessaris per depurar responsabilitats. També li ordenarà que detinguem als lladres? Als traficants de droga? …

El Cos de Mossos d’Esquadra ja existia abans de la seva arribada. Era, és i serà una policia democràtica al servei de tots.

Estarem vigilants si en els propers dies, arrel de les seves paraules, s’inicia una cacera indiscriminada, i estarem preparats per denunciar qualsevol coacció o prevaricació, ja que l’informem que la competència per incoar expedients disciplinaris li es atribuïda exclusivament al Director General de la Policia, vingui d’on vingui.

Ens ha demostrat que els moss@s no són per vostè més que una arma política, ja que quan li vam avançar la nostra proposta d’acord de millores laborals ni ens va respondre. Ara bé, va ser el primer d’oferir-se a arribar a un acord amb els taxistes per obtenir un rèdit partidista.

I ara en aquest escenari, el Departament d’Interior vol cobrir les properes manifestacions amb agents voluntaris? D’un costat demana “apretar” contra els mossos i per altre ens col·loca al damunt una espasa de Damocles per evitar que puguem repel·lir els violents atacs que patim? Per suposat que animem als nostres companys a valorar fins a quin punt sacrificarem un cap de setmana voluntàriament davant un recolzament que només tenim per part de la Prefectura.

30.000 pedres llançades als mossos. 30.000 delictes impunes. Si vol condemnar la violència ordeni als serveis jurídics de la Generalitat que compareguin com acusació contra els violents. Això és el que s’espera d’un President democràtic i pacífic.

 

Barcelona, 24 d’octubre de 2019

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.