ACCIÓ SINDICAL

BENVINGUDA 30a PROMOCIÓ! USPAC, EL TEU ESCUT

132/2023

Protegir els teus interessos i els del col·lectiu, la nostra prioritat. Som un sindicat de policies i estem arreu de Catalunya, independents i no vinculats a interessos partidistes.

NO som un sindicat de serveis, però treballem per poder oferir als nostres afiliats els millors convenis en formació i material policial. Tenim una formació de qualitat i al millor preu (cursos validats per l’ISPC i que puntuen als concursos, pots consultar el nostre catàleg a la web www.bibliocop.com i www.uspac.cat ), i xerrades online gratuïtes d’interès policial que realitzem al llarg de l’any.

Els nostres serveis jurídics, han aconseguit grans èxits que han permès a molts companys no patir les males praxis de la DAI o cobrar indemnitzacions per lesions en acte de servei (Sentència del Tribunal Suprem 956/2020 aconseguida pels serveis jurídics d’USPAC aplicable a tots els cossos policials).

Serveis Jurídics operatius les 24 hores 365 dies i amb cobertura per tots els afers relacionats amb la tasca policial, ens personem com acusació particular als jutjats en defensa dels companys i companyes que han rebut lesions amb baixa o que han estat denunciats, sense cap cost pels nostres afiliats/des.

Portem al Jutjat allò que no assolim per la via administrativa i de negociació i que creiem de justícia, com és la reserva de places per dones, el pagament de les hores acumulades a companys que han mort o reclamació d’indemnitzacions que l’Administració es nega a pagar…

NO signem acords que et perjudiquin, i sempre ho sotmetem a votació dels nostres afiliats, vosaltres sou la veu del sindicat! Acabem de signar un Acord parcial que és el primer amb millores de conciliació i retributives dels últims 15 anys, a l’espera d’acabar la negociació iniciada amb el Pla de Carrera Professional, la reducció de jornada anual i complement operatiu, continuem amb la nostra prioritat, un gran acord per tots els moss@s aquest 2023!

La nostra principal virtut, la proximitat, amb presència a les comissaries per part dels nostres delegats i enllaços, i amb contacte directe amb el teu delegat regional. Amb canals d’informació propers als nostres afiliats i molt presents a xarxes socials. Demà inicieu la recta final del vostre objectiu i ens trobareu al servei, amb el nostre suport quan ho necessitis!

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

Barcelona, 22 d’agost de 2023

 

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.