CONSELLER, BONES VACANCES!!!

204/2022

Durant els últims anys, USPAC i la resta d’organitzacions sindicals del Cos de Mossos d’Esquadra han peticionat, per activa i per passiva, la dotació de càmeres unipersonals de gravació.

Amb aquesta mateixa petició insistia USPAC, de manera expressa el passat dia 08 de juliol de 2022, quan vam ser citats al Parlament per debatre davant de la Comissió sobre el nou model policial i la seva interacció amb la comunitat (entre altres).

Volen transparència a les actuacions policials???, perquè no doten de dispositius personals de gravació a tots els policies que estan al carrer??? Tota una contradicció que abanderen els partits polítics els últims anys i, conseqüentment els diferents Consellers d’Interior i Directors Generals de Policia que han anat passant.

Doncs, mentre el nostre Conseller està de preparatius de vacances, hem vist com el Ministerio del Interior publicava que a partir del dia d’ahir, 8 d’agost, els agents de seguretat Ciutadana de la Policia Nacional serien dotats de càmeres unipersonals de gravació i que començarien a utilitzar-les.

No és necessari marejar tant la perdiu amb comissions i resolucions parlamentàries que compleixen o no segons com surti el sol. Facin uns pressupostos adaptats a les necessitats reals i urgents del Cos, o, volen novament, una Catalunya caòtica plena de delinqüència???

Ara, si, els hi demanem, per vergonya i per no haver fet la feina quan tocava, que deixin d’estalviar-se diners amb la poca inversió en seguretat a Catalunya i dotin al Cos de Mossos d’Esquadra de càmeres personals de gravació. No converteixin novament el nostre, en un cos de segona categoria.

Avui mateix hem registrat un escrit al Conseller d’Interior perquè, de manera urgent i sense més demora, es doti de càmeres personals de gravació a tots els agents de carrer.

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

09 d’agost de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.