DENUNCIEM L’INCOMPLIMENT SISTEMÀTIC DE LES ADAPTACIONS LABORALS DE LA SUBDIRECCIÓ GENERAL DE PREVENCIÓ DE RISCOS

205/2022

Des de març de 2020, un company estava esperant una taula regulable en alçada, en compliment d’una adaptació laboral per motius mèdics.

Després de portar-ho a diferents comissions i davant la inacció dels responsables que haurien de vetllar per la salut dels treballadors, USPAC va decidir tirar pel dret i denunciar-ho a inspecció de treball.

La denúncia activa la Subdirecció General de Prevenció Riscos i Salut Laboral que a finals de juliol es posa en contacte amb l’afectat i finalment se li entrega la taula.
DOS ANYS DESPRÉS I PRÈVIA DENÚNCIA!

Ara estem pendents que es compleixi igualment el requeriment rebut per part d’Inspecció de Treball també pel que fa al calçat adaptat per als companys que ho necessiten. TAMBÉ PRÈVIA DENÚNCIA ENS DONEN LA RAÓ!

Estem molt cansats de l’incompliment sistemàtic de les adaptacions laborals per part de Subdirecció pel que fa a material especial ergonòmic com són taules, cadires o calçat…Si no fan cas a les nostres reclamacions, continuarem denunciant on faci falta.

Us recordem que davant situacions i incompliments de condicions laborals com aquestes contacteu amb el/la delegat/a de referència o envieu un e-mail a riscoslaborals@uspac.cat.

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSSOS
Barcelona, 10 d’agost de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.