LA GENERALITAT NO COMPAREIX COM ACUSACIÓ CONTRA EL PISTOLER QUE VA FERIR GREUMENT A UN MOSSO D’ESQUADRA

301/2021

Nou capítol de la utilització partidista del advocats de la Generalitat.

Joan Ignasi Elena va acceptar el xantatge de la CUP i es va veure obligat a comparèixer en un procediment penal per exercir la defensa del Sr. Marcel Vivet, condemnat per agredir a un mosso d’esquadra, en contra dels interessos de l’agent. Aquesta decisió va comportar l’expulsió del procés de la Generalitat. Per poder continuar defensant a l’agressor, va recórrer la decisió de la Sala amb l’argument que la Generalitat tenia interès al procés perquè “l’atac a un mosso, constitueix un atac a l’administració”; un frau processal de llibre:

Ara bé, aquest criteri no el manté en el cas de l’agent ferit greument pel pistoler que va actuar a Reus i Tarragona. La Generalitat s’ha negat a comparèixer com acusació. Els impactes de bala que va rebre el nostre company no fan perdre la cadira, els vots de la CUP sí.

Per sort, els advocats d’USPAC han estat presents des del primer moment. Avui s’ha ratificat la presó provisional per aquest individu que va disparar contra tres treballadors d’una empresa a Tarragona i contra un company a Reus mentre fugia. No es mereix menys una persona que presumia de tenir 4 pistoles, un rifle i poder descarregar 300 cartutxos a l’entrada d’un col·legi o per Cap d’any.

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S!
22 de desembre de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.