ROMANENT, BOSSA HORES ACUMULADES I PGH “LA CASA” SEMPRE GUANYA

PDF

35/2021

Hem adreçat escrit a la Subdirectora General de Recursos Humans reclamant la modificació de l’aplicatiu informàtic PGH, el qual a l’arribar a final d’any “compensa” les hores de romanent pendents amb les hores acumulades disponibles.

Cal tenir clar que el romanent no pot passar d’un any policial a l’altre, així com també es perden les hores d’AP no gaudides (en situació normal). No obstant, el que no es pot fer és compensar les hores de romanent pendents amb les hores acumulades.

Correspon a cada oficina de suport, i els responsables d’aquestes, gestionar de manera eficient el romanent que cada efectiu té pendent durant l’any policial. Si arribats a finals d’any policial, ja sigui per una I.T o per manca de planificació d’aquestes hores, no es pot “amagar” aquesta mala gestió compensant les hores de romanent pendent amb les hores acumulades.

Resulta evident que genera discriminació entre els agents de la mateixa unitat que arribats a 31-01, si tenen romanent pendent i tenen hores acumulades disponibles es fa aquesta compensació. En canvi, qui no en disposa veu “desaparèixer” el romanent pendent.

Els afectats per aquesta situació d’una operació informàtica programada a l’aplicatiu PGH, per corregir aquesta incidència han de presentar una instància i generar una tasca burocràtica, perquè al final, se’ls doni la raó.

Però, què succeeix amb els companys/es que no reclamen???. Doncs com diem al títol: “LA CASA SEMPRE GUANYA”.

Hem sol·licitat formalment aquesta modificació informàtica, però mentre no arribi, si ets afectat/da contacta amb el teu de delegat/da de referència per gestionar la teva petició.

USPAC, L’ESCUT DELS MOSSOS

08 de març de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.