ACCIÓ SINDICAL

UNITAT D’INTERVENCIÓ DE MUNTANYA (UIM): “VAL DE MATERIAL”

292/2021

A la darrera reunió amb la cúpula de la CG de Recursos Operatius, vam traslladar una proposta respecte a l’adquisició del material de dotació personal dels efectius de la UIM.

Hem formalitzat la petició mitjançant escrit registrat, ja que considerem que aquest nou sistema permetria el màxim aprofitament de les inversions en material de dotació personal dels especialistes: si enlloc de fer compres per lots per a tots i cadascun dels agents, es destinés mitjançant un sistema equivalent al futur “val de roba” (ingrés en compte corrent), de l’import calculat destinat a tal efecte per cada efectiu.

Cal valorar la proposta sense descontextualitzar-la, tenint en compte les dimensions d’efectius de l’especialitat, així com la despesa actual en material tècnic que s’adquireix.

Determinat material molt específic i tècnic, cada fabricant, malgrat coincidir amb la resta en les especificacions tècniques i materials, hi ha petites diferències entre ells que permet adaptar-se de millor o pitjor forma a l’usuari final.

Aquest nou sistema per a aquesta unitat, no l’inventem al CME, només cal analitzar com es fa a la resta d’unitats similars d’altres cossos d’emergència, tant policials com no.

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

22 de desembre de 2021

 

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.