PERLLONGAMENT PAP’S 2021 FINS AL 2022

294/2021

Ahir, dia 21 de desembre de 2021, vàrem adreçar un escrit a la Subdirectora de recursos Humans sol·licitant el perllongament dels PAP’S 2021 fins al proper any policial, ja que en els últims dies estem vivint situacions similars a la primera onada on escamots, i/o grups sencers de diferents especialitats i unitats estan patint brots d’infeccions de la Covid-19.

Aquests fets estan provocant l’anul·lació i/o denegació dels permisos d’assumptes personals, que habitualment es guarden per dos principals motius durant tot l’any:

• Per previsió i prudència per poder fer front a situacions familiars inesperades que el nostre sistema de permisos no determina.
• Per gaudir-los en el període de les festes de nadal.

Donat que ens trobem, novament, en una situació d’excepcionalitat similar als anys anteriors. I que la pròrroga dels PAP’S no ha sotmès al nostre cos a cap situació límit en la cobertura de serveis, considerem que és del tot necessari que es perllongui la possibilitat de gaudir els PAP pel següent any policial, mentre duri la situació actual, en tots aquells casos en que no s’han pogut gaudir per malaltia o confinament, o bé els que han estat denegats posteriorment a la seva concessió per necessitats del servei, davant l’allau de contagis.

Insistim en la necessitat de modificar la Instrucció de Permisos i llicències, per què es tingui en compte la possibilitat d’acumular els PAP’S d’un exercici policial a un altre, sempre que quedi acreditat que la persona els ha sol·licitat via ATRI i aquests han estat denegats per raons de servei. O bé, en el cas que no sigui viable per a l’administració, demanem la possibilitat de cobrar les hores que no s’hagin pogut gaudir.

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S
22 de desembre de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.