L’AFILIACIÓ DE LA USPAC DIU NO A LA PROPOSTA D’ACORD PEL 0’30 PRESENTADA PER LA SUBDIRECCIÓ

PDF

24/2022

A inicis de setmana passàvem a la nostra afiliació la proposta definitiva que ens arribava per part de la Subdirecció General de Recursos Humans.

Per part d’USPAC sempre hem defensat la proposta de l’aplicació del 0’30 al complement específic de l’escala bàsica i intermèdia, la qual cosa considerem era el més just i beneficiava al gran gruix del col·lectiu.

Volem un torn fixe de nits voluntari, compensat econòmicament com toca i aplicant coeficients per tal d’eixugar el romanent que genera un quadrant com el 7×7, no s’han tingut en compte, en aquest sentit les esmenes presentades pel nostre sindicat.

Pel que fa a l’exempció de nocturnitat, demanàvem rebaixar als 50 anys (com teníem abans de l’acord del 2015 signat per part d’un sindicat), tenint en compte que la jubilació anticipada és una realitat i l’aprovació de noves convocatòries futures.

La indemnització per l’ús de roba particular, és un punt que hem defensat reiteradament i ja aprovat en el sí del Consell de Policia, per tant entenem que és d’aplicació l’ingrés en compte corrent, amb els imports de 250 euros i 445 en el cas dels escortes i considerem insuficient l’increment del 10% en l’exercici 2023 i supeditat a que existeixi crèdit pressupostari corresponent. Recordem que l’import està congelat des del 2007.

Els punts que tracten a l’Acord de la classificació i actualització retributiva de llocs de comandament així com la seva actualització formativa i mesures per l’escala de suport, vam demanar poder votar a banda, al considerar que no entraven dins de l’aplicació del 0’30, a l’igual que tampoc està relacionat el punt de la indemnització per la roba.

USPAC va traslladar la proposta a l’Acord a la seva afiliació, i vam obrir una votació, perquè tal com vam fer en l’anterior Acord de 2020, creiem que són els nostres afiliats qui han de decidir si volen o no que la seva organització sindical signi un Acord on no s’ha tingut en compte ni la proposta inicial nostra ni les esmenes efectuades.

El resultat de la votació realitzada ha estat: 67’3% EN CONTRA de la proposta i 32’7% A FAVOR de la proposta.

Per tant, USPAC, atenent a la demanda de la majoria dels nostres afiliats, NO signarà aquesta última proposta que ens ha passat l’Administració.

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S
4 de febrer de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.