MESURES DE FUMS A LES FURGONETES DE LA BRIMO

59/2023

Des de fa algun temps, alguns companys d’ARRO i BRIMO manifesten que es comencen a trobar malament durant el seu torn de treball. Es relaciona amb la pudor de fums de combustió a l’interior de les furgonetes.

Després de traslladar-ho a diverses reunions, ahir un dels Tècnics de Prevenció de Riscos del Departament d’Interior, amb la nostra presència, ha fet mesures a l’interior de la furgoneta.

La pràctica efectuada ha estat: amb el detector a l’interior de la furgoneta, aquesta tancada i el motor en marxa durant 1 hora, després s’ha posat en marxa l’extractor i s’ha tingut 30 minuts més i finalment s’ha connectat la calefacció estacionària i s’ha tingut 15 minuts més.

A l’espera de l’informe final, sembla que tots els resultats han estat correctes.

Hem insistit, tot i això, que encara que la problemàtica potser no és defecte del motor de la furgoneta, alguna problemàtica/incidència hi ha i s’ha de trobar i posar-hi solució.

Us recordem que per fer-nos arribar les vostres consultes i davant qualsevol incidència i/o queixa no dubteu en consultar al vostre delegat/da o enviar-nos un correu a riscoslaborals@uspac.cat i ho traslladarem on pertoqui de manera immediata.

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSSOS

Barcelona, 30 de març de 2023

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.