ACCIÓ SINDICALMetropolitana Nord

DENUNCIEM A INSPECCIÓ DE TREBALL L’INDOOR DE VILAFRANCA

60/2023

Des de fa molt de temps, denunciem reiteradament que les comissaries no són plantacions INDOOR, encara que algunes ho semblen. Tenim un magatzem pendent d’obrir, i que cada cop és va retardant, pitjor que les obres de la Sagrada Família.

Les excuses no ens valen, i cal garantir les condicions de treball de companys i companyes, que en molts llocs han de treballar envoltats de marihuana, amb l’olor que això genera i amb afectació directament a la salut.

Avui mateix, la USPAC torna a denunciar a Inspecció de Treball, l’estat lamentable de l’ABP de Vilafranca del Penedès.

Us mantindrem informats de qualsevol novetat i des de la USPAC farem tot el que calgui per garantir que es compleix la normativa de seguretat i salut laboral a les dependències del CME, i de no ser així ho denunciarem on pertoqui. No podem permetre la contínua apatia, desídia i imprudència d’aquest Departament d’Interior, més enfocat ara a interessos partidistes que a mirar pel bé de tots nosaltres.

Aprofitem per recordar que davant situacions i condicions laborals com aquestes contacteu amb el/la delegat/a de referència o envieu e-mail a riscoslaborals@uspac.cat, per donar-li el tràmit oportú.

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSSOS

30 de març de 2023

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.