RESUMS REUNIONS

ES DEIXA A MITGES LA REUNIÓ DE LA COPSA DEL DIA 30-03-2023

61/2023

Avui s’havia de començar a parlar de les funcions dels companys que es troben en segona activitat i també dels tècnics de suport no policial.

Hi ha hagut dues queixes generals a la Subdirecció General de Recursos Humans:

La segona, el posicionament que ha fet la SGRH, publicant una nota informativa explicant com ha anat el procediment de NO negociació entre sindicats i administració per la reforma del conegut “Desdecret” de segona activitat. Una administració s’ha de basar en la imparcialitat, i no explicar un relat contant el que li interessa a cada capítol del llibre… en fi..

La primera d’elles, l’aprovació de l’acta de la sessió extraordinària de la COPSA celebrada el passat 13-02-2023, que diversos sindicats hem impugnat perquè no reflecteix les manifestacions dels representants dels treballadors.

Han aportat diferents dades sobre la segona activitat per categoria i destinació. El mateix amb les places de TSNP. Les podeu consultar a l’APP de la USPAC. Des de la modificació del Decret un company ha passat d’IPT a segona activitat.

Sobre les sol·licituds de canvi de localitat hi ha 20 casos denegats i 8 casos acceptats, la major part d’ells per empitjorament de la salut. Dels 28 casos, 13 es troben denunciats al ¡s Jutjats del contenciós.

Novament, el catàleg actualitzat dels llocs de treball de Segona Activitat NO el volen facilitar. Suposem que més endavant descobrirem perquè l’amaguen.

Ens tornaran a convocar per acabar de tractar la resta de punts proposats a l’ordre del dia.

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

Dijous, 30 de març de 2023

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.