RESUM REUNIÓ ENTRE SINDICATS I CAPS DE LA COMISSARIA GENERAL D’INVESTIGACIÓ CRIMINAL

227/2022

El passat dia 19 de setembre de 2022 ens vam reunir amb els caps de la Comissaria General d’Investigació Criminal, on vam tractar aquests punts com els més rellevants:

Efectius AIC – DIC. En diverses reunions s’ha preguntat per nombre d’efectius a les diferents unitats, però es neguen a contestar. Patètica la postura dels caps de la Comissaria General que no volen donar xifres. Volen amagar la pèssima gestió que fan.

No faran cap oferiment. Ens manifesten que volen agents de les últimes promocions que no els interessen els veterans. Falta de respecte total als que hem fet créixer aquesta especialitat.

Reagrupació Científica. Volen concentrar els efectius de científica en certes comissaries, segons l’extensió de la regió, no com ara que estan amb les unitats d’investigació. USPAC manifesta que aquesta gestió no sortirà bé i que es replantegin aquest canvi i demanin consens amb els efectius de l’especialitat.

GNP’s. Continua l’estafa de les GNP’s. USPAC ha reiterat en diferents fòrums la necessitat de modificar aquest pacte del 2010 per la falta de garanties horàries, els 12 minuts per hora és una compensació insuficient i les GNP només serveixen perquè els comandaments i la SGRH tinguin efectius disponibles a cost 0!! A paraules de l’inspector, si estàs de GNP, estàs treballant, doncs es computa com a treball.

Guàrdies investigació. USPAC demana que siguin clars amb la regulació de les guàrdies. És URGENT seure’s a parlar d’aquest tema i consensuar per regions, com fer les guàrdies, i a més a més, complir amb el que es determini. El pacte acordat al Consell de la Policia no s’està complint, llavors, perquè vam fer un any de reunions???

Parc Mòbil. 484 vehicles es troben en licitació i arribaran primer trimestre 2023.

Hores Extres Especialitat Investigació. Peticionem hores extres per donar cobertura als serveis de guàrdies i dispositius que ha de participar investigació. No hi ha, només hi ha la partida d’hores per serveis antiterrorisme.

Pagament val de Roba. Continuen amb la cançó que falta una signatura d’intervenció per fer el pagament… Quin desastre d’organització… no encerten una…

Instrucció de vacances per especialitat. USPAC peticiona que es faci una instrucció on els efectius puguin gaudir les vacances durant els períodes no escolars. No depèn d’ells tot i que ho han demanat. Estem a l’espera de resposta de la SGRH i la seva aplicació hauria de ser per l’any vinent.

Material i programes obsolets. Ens ho traslladen a la reunió de materials i equipaments.

Imputació horària AIC Tortosa. Casualment, després que USPAC presentés la queixa, ho han pogut resoldre.

UOM. Amb la modificació de Decret dependran de la CGIC. Continuaran al territori i si continuen amb les mateixes funcions, que fan ara, seran nivell 2.

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

Sabadell, 21 de setembre de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.