EL TRIBUNAL SUPREM DONA LA RAÓ A USPAC I CONDEMNA AL GOVERN D’ESPANYA PER VULNERAR EL DRET DELS MOSSOS A ACCEDIR A LA JUBILACIÓ ANTICIPADA

228/2022

La Sentència del Tribunal Suprem núm. 1140/2022, de 14 de setembre, ha donat la raó al cap dels nostres serveis jurídics José Antonio Bitos Rodríguez, i condemna a tot el Consell de Ministres presidit per Pedro Sánchez, per haver vulnerat el dret a accedir a la jubilació anticipada dels Mossos d’Esquadra en igualtat de condicions que l’Ertzaintza i la policia local:

Ja vam anunciar-ho l’any passat quan el Tribunal Suprem va admetre la nostra demanda: compte enrere per la jubilació anticipada al cos de Mossos d’Esquadra.
El Govern de l’Estat va rebre la demanda i, en l’intent d’evitar una Sentència condemnatòria, va reconèixer el dret dels mossos a la jubilació anticipada.

Finalment, i a instància d’USPAC, s’ha reconegut en una Sentència que els mossos haurien d’haver accedit a la jubilació anticipada fa 12 anys, com l’Ertzaintza. No era una qüestió d’acords o acció sindical per mantenir un modus vivendi, sinó una qüestió de justícia.

 

Barcelona, 21 de setembre de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.