ACCIÓ SINDICALOrdre públic

ARRO: AVARIES I MANCA DE PARC MÒBIL

64/2023

La situació del parc mòbil al CME és ALARMANT, si fa pocs dies vam haver de fer proves i medicions als furgons BRIMO per la posible acumulació de fums a l’interior. Ja és recurrent, i massa habitual, les AVARIES GREUS als vehicles.

La imatge que acompanya aquest comunicat ja és massa habitual i recurrent, que es repetirà fins l’arribada dels nous vehicles, amb les avaries constants als furgons actuals.

Sense anar més lluny, vehicles que acaben de sortir del taller, pateixen avaries greus que requereixen assistència mecànica i retirada.

Les constants avaries, i especialment les que afecten al mateix vehicle, condicionen la operativitat de les unitats que les han d’utilitzar, fins al punt, que la dotació afectada, queda INOPERATIVA, així mateix, com la dotació que ha d’acudir “al RESCAT”.

Sens dubte, a banda de la manca de previsió en la reposició del parc mòbil, cal afegir que el sistema actual de manteniment de la flota de vehicles és del tot OBSOLET, EXIGIM avançar cap un model de  control de manteniment de flotes que permeti revisions i reparacions en funció de les hores de funcionament del vehicle i no en el quilometratge realitzat.

Companys/es, si detecteu QUALSEVOL ANOMALIA/INCIDÈNCIA als vehicles, tramiteu PER ESCRIT EL PM corresponent, L’ENVELLIMENT I LA MANCA DE REPOSICIÓ DEL PARC MÒBIL NO ES CULPA NOSTRA, els responsables POLÍTICO/POLICIALS ja explicaran perquè pot arribar el moment en que la manca de vehicles PODRÀ DIFICULTAR la COBERTURA OPERATIVA dels serveis.

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSSOS

Barcelona, 6 d’abril de 2023

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.