DENUNCIEM A INSPECCIÓ DE TREBALL INCIDÈNCIES ALS VESTIDORS DE SITGES I LES XÈNON DE TRÀNSIT

86/2020

El passat 10/03/2020 vam denunciar a Inspecció de treball, dues reclamacions de fa molt temps, que ja havíem tractat a les reunions regionals sense cap solució al respecte. L’Administració MAI ha escoltat les nostres reclamacions, i si ho ha fet ha respòs amb el SILENCI.
Pel que fa als vestidors de la CD de Sitges, USPAC va denunciar:

Un dels banys del vestidor de Sitges, amb una canaleta oberta que ve del desguàs del WC. Aquesta canal es “passeja” per dins dels vestidors, i per sota dels armariets, provocant males olors, i una evident manca d´higiene en general. És una vergonya que després de reiterades queixes adreçades a l´Administració no es posi solució a un tema que afecta directament a la salut dels treballadors i ens aboquin a denunciar a Inspecció de Treball.

Per altra banda, a la fotografia següent veieu una Xénon, tema que també hem portat en diferents ocasions a les diferents reunions regionals d´arreu del territori i que tantes vegades hem reclamat a l´Administració una solució. Els companys han de treballar respirant una gran concentració de diòxid de carboni, tant fora com dins de l´habitacle, ja que hi ha FUGUES dels fums a l´interior, i es fa impossible treballar en aquestes condicions. Doncs bé, davant el silenci administratiu al que ens tenen, malauradament, tan acostumats, denunciat està des de març, just abans de l´estat d´alarma que va paralitzar el País, motiu pel qual ho fem públic ara. No dubteu en cas de trobar-vos amb incidències com aquestes passar-ho immediatament a riscoslaborals@uspac.cat.

PROU JUGAR AMB LA SALUT DELS MOSS@S!!!

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.