ACCIÓ SINDICAL

INSPECCIÓ DE TREBALL ENS DONA LA RAÓ AMB ELS VESTIDORS DE LLEIDA: SON “PATÈTICS”

118/2022

Des de fa molt temps s’està lluitant per la amuntegament que hi ha als vestidors de l’ABP del Segrià (Lleida). Finalment, al setembre de 2021, es fa interposar denuncia a Inspecció de Treball; i es va tornar a denunciar al gener del 2022.

Ara Inspecció de Treball ens dona la raó. Ull i molt important, els vestidors han de disposar de 2 m2 lliures per cada treballador. En canvi, el lloc que més en disposa, únicament, té 0,58 m2. És patètic i lamentable com estem. Inspecció de treball dona 1 mes de temps per posar-s’hi remei.

Així mateix, la USPAC ha denunciat, en diverses ocasions, la manca de seguretat en cas d’incendi o evacuació. Doncs bé, Inspecció de treball és clara i contundent en aquesta incidència: ordena que s’ha d’arreglar immediatament. Alhora, “recorda” a l’administració que tots els dispositius contra incendis han d’estar de manera accessible. Adjuntem part de la resolució de la IT:

És una vergonya que la nostra administració ens maltracti, constantment. Així doncs, la USPAC arribarà fins on faci falta per tal de garantir els drets i la salut laboral dels/les companys/es, per la qual cosa denunciarem on pertoqui aquestes situacions.

Aprofitem per recordar que, davant situacions i condicions laborals com aquestes, contacteu amb el/la delegat/a de referència o bé envieu un correu electrònic a riscoslaborals@uspac.cat

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSSOS

Lleida, 18 de maig de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.