INSPECCIÓ DE TREBALL ENS DONA LA RAÓ AMB ELS VESTIDORS DE LLEIDA: SON “PATÈTICS”

PDF

118/2022

Des de fa molt temps s’està lluitant per la amuntegament que hi ha als vestidors de l’ABP del Segrià (Lleida). Finalment, al setembre de 2021, es fa interposar denuncia a Inspecció de Treball; i es va tornar a denunciar al gener del 2022.

Ara Inspecció de Treball ens dona la raó. Ull i molt important, els vestidors han de disposar de 2 m2 lliures per cada treballador. En canvi, el lloc que més en disposa, únicament, té 0,58 m2. És patètic i lamentable com estem. Inspecció de treball dona 1 mes de temps per posar-s’hi remei.

Així mateix, la USPAC ha denunciat, en diverses ocasions, la manca de seguretat en cas d’incendi o evacuació. Doncs bé, Inspecció de treball és clara i contundent en aquesta incidència: ordena que s’ha d’arreglar immediatament. Alhora, “recorda” a l’administració que tots els dispositius contra incendis han d’estar de manera accessible. Adjuntem part de la resolució de la IT:

És una vergonya que la nostra administració ens maltracti, constantment. Així doncs, la USPAC arribarà fins on faci falta per tal de garantir els drets i la salut laboral dels/les companys/es, per la qual cosa denunciarem on pertoqui aquestes situacions.

Aprofitem per recordar que, davant situacions i condicions laborals com aquestes, contacteu amb el/la delegat/a de referència o bé envieu un correu electrònic a riscoslaborals@uspac.cat

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSSOS

Lleida, 18 de maig de 2022