RESUMS REUNIONS

RESUM REUNIÓ SUBCOMISSIÓ DE MATERIALS 17-09-2024

123/2024

El passat dia 17 de setembre de 2024 va tenir lloc, a Egara, la reunió de la Subcomissió de Materials. Us fem un resum dels punts més rellevants que es van tractar:

VEHICLES:

-Vehicles 4 x 4: En total s’entregaran 41 vehicles nous a finals d’any. Aquests vehicles seran prioritaris per a les zones de muntanya i Unitats de Medi Ambient. La resta a USC.

– Vehicles paisà RPMB: Ens informen que a la RPMB només s’han entregat vehicles nous. Des de la USPAC hem informat a la CSUTEC que teníem coneixement que també s’han entregat vehicles vells en molt mal estat.

– Vehicles CD Torredembarra: A la Comissaria de Torredembarra només disposen de dos vehicles logotipats amb mampara sent insuficients per al servei diari. Des de la CSUTEC responen que han entregat els que van sol·licitar des de la RPCT.

– Furgonetes de Trànsit: Informen que arribaran a finals del 2025, principis de 2026.

-Motocicletes de Trànsit: Encara no s’ha decidit quines marques o models es licitaran.

 

ARRO I BRIMO:

– Vestuari dos peces: Continuem insistint en que s’hauria de fer un estudi per tal de dotar a aquestes unitats d’un uniforme d’estiu per tal d’evitar l’estrès tèrmic que dona l’actual en període estival. La CSUTEC continua responent que mentre hi hagi el requisit que el vestuari ha de ser ignífug, no es podrà estudiar.

– Boines: Es repartiran el mes d’octubre.

– Botes: En estudi per tal que siguin les millors per als requisits que se sol·liciten.

– Gats Hidràulics: Entrega primer trimestre 2025

 

FORMACIÓ CÀMERES UNIPERSONALS:

A l’octubre s’oferiran 1000 places per al curs de reciclatge per l’ús de les noves càmeres.

 

ARMILLES I FUNDES:

Tal com ens van informar al juny, en breu es canviaran les armilles que caduquen els pròxims mesos. Hi haurà noves talles i els paquets balístics són de diferent forma, el que comporta és que requeriran noves fundes. Per tant, fa mesos que no hi ha reposició de fundes d’armilles donat que els hi van denegar la compra d’aquestes pel canvi a les noves. Des de la CSUTEC aconsellen que qui tingui la funda malmesa, utilitzi

la funda de paisà fins que s’entreguin les noves armilles. També recorden que les noves armilles i fundes s’entregaran per tongades en els pròxims mesos.

 

ARMES COMPACTES:

Les unitats d’investigació, tant les bàsiques com les avançades sol·liciten una arma més compacta per treballar de paisà. Des de la CSUTEC ens responen que aquesta decisió l’ha de prendre la CGIC i que només hi ha una unitat al cos que disposa d’aquesta arma.

 

MITJANS TÈCNICS A LES REGIONS:

Demanem, com en anteriors reunions, descentralitzar el material de Mitjans Tècnics, tal com drons, càmeres de vigilància fixes, balises, etc. La CSUTEC ens informa que aquests materials només els poden sol·licitar des de la CGIC i que els caps de les unitats d’investigació facin aquesta reclamació a les reunions amb la CGIC.

 

ORDINADORS I PANTALLES:

Tenim coneixement que a diverses ABP s’han fet canvis de pantalles, ratolins, teclats i preguntem a la CSUTEC quina és la previsió per canviar aquest material a la resta de Comissaries, donat que hi ha material molt vell i pantalles petites a llocs de treball com OAC i Sales on es realitza servei de 24 hores. La CSUTEC contesta que aquestes renovacions les fa RESCAT i depenen del Departament d’Economia.

 

CONNEXIONS WEBEX:

Demanem millorar les connexions WEBEX: La CSUTEC informa que és competència del Departament de Justícia i RESCAT la millora d’aquest material.

Aquests han estat els temes més rellevants tractats, i la pròxima reunió se celebrarà al desembre. Qualsevol ampliació o aclariment podeu contactar amb el vostre delegat /da de referència o al mail riscoslaborals@uspac.cat

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

Sabadell, 7 d’Octubre de 2024

 

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.