RESUMS REUNIONS

RESUM REUNIÓ ENTRE SINDICATS I CAPS DE LA COMISSARIA GENERAL D’INFORMACIÓ 15-10-2024

127/2024

Avui, 15 d’octubre de 2024, ens hem reunit els sindicats representatius i els caps de la Comissaria General d’Informació. Us fem arribar el resum dels punts tractats més importants:

Previsió nou concurs LD segons cronograma, ens manifesten que encara no s’han demanat nombres reals dels efectius a cobrir per al nou concurs de LD segons el cronograma. Han comentat que probablement no es podrà complir amb les dates del cronograma, i sense més novetats de quan sortirà.

Reconeixement de la figura de sots cap àrea de la MN i MS , en principi no estan reconegudes administrativament aquestes places i no es cobriran, sense tenir cap novetat més ni explicació.

Formació, ens diuen que estan cobrint entre ells la formació de caràcter intern i que demanen a la Comissaria General Tècnica que puguin ser validats per part del ISPC.

Parc Mòbil, tot i que és de la Subcomissió de materials, es demana si tenen informació de noves incorporacions de vehicles perquè la situació és molt preocupant, ens demanen ajuda a la part social per tal que hi hagi licitacions amb celeritat. Des de la USPAC a totes les subcomissions de materials hem demanat ampliacions de parc mòbil i noves licitacions.

Arma curta, manifesten que l’estudi d’armes curtes està demanada des de 2019, data de la petició, i avui dia encara no tenen resposta de com està l’estudi, anualment demanen si hi ha novetats però res. Entenem que no s’ha fet res de fa 5 anys, potser toca buscar el/la o els responsables d’aquesta passivitat a l’hora de gestionar tot el tema de material perquè és una vergonya que a cada reunió ens responguin el mateix!!

Us recordem que si teniu cap incidència, queixa o dubte, no espereu a les convocatòries de reunions, ens ho podeu traslladar immediatament a investigacio@uspac.cat o mitjançant el vostre delegat/da de referència i li donarem el tràmit que pertoca amb la màxima celeritat.

 

USPAC, EL SINDICAT DELS MOSSOS

Sabadell, 15 d’Octubre de 2024

 

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.