RESUMS REUNIONS

RESUM REUNIÓ ENTRE SINDICATS I CAPS DE LA COMISSARIA GENERAL D’INTERVENCIÓ 21-10-24

132/2024

Ahir, 21 d’octubre de 2024, ens vam reunir els sindicats representatius amb els responsables de la CG INTERVENCIÓ, CGTEC, SAUC (Administració Central) i SGRH. Els temes tractats van ser:

GEI
Reconeixen la gran càrrega de treball que han tingut els darrers mesos amb tots els serveis ordinaris i la Copa Amèrica. També són conscients que han hagut de treballar en grups més petits, sense respectar horaris i que la formació s’ha vist perjudicada. Esperen que després de les “convivències” els nous aspirants alleugerin la càrrega de feina actual.

TEDAX
Sobre la falta de comandaments a la CD de Salou ens informen que fins que no es resolgui la situació actual del comandament actual no poden treure cap plaça. De moment continuarà fent-se càrrec el sergent de Lleida i els comandaments de Sabadell.

SUBAQUÀTICA
Informen que a la nova RLT ja surt el nom de subaquàtica. Amb relació a la falta d’informació d’accidents mortals a les platges o al mar i el fet de no informar a la unitat, informen que és perquè els agents d’investigació en molts casos activen a la Guàrdia Civil per fer-se càrrec de les actuacions.

APEN
Ens informen que intentaran fer una bossa d’hores extres com es va fer el passat mes de juliol. També ens diuen que intentaran coordinar-se amb els diferents departaments per fixar un màxim de trasllats diaris.

BRIMO
Tornem a sol·licitar una nova uniformitat per l’estiu, que es pugui alternar amb l’actual, com sempre ha demanat la USPAC. Ens informen que ja tenen el resultat de l’informe de riscos laborals de l’estrès tèrmic. I efectivament, s’han de prendre mesures per canviar aquesta uniformitat però encara està en procés de validar-se sense poder donar cap data concreta d’aplicació.

MUNTANYA
Sobre l’actual convocatòria ens informen que la comissió de valoració encara no s’ha pronunciat i no saben si repetiran la prova d’esquí, si la donaran com a bona amb els que van sortir aptes o si la trauran de la fase d’oposició.
El responsable de relacions sindicals de la SGRH informa que aquest divendres, a la sessió del Consell de Policia, donaran una resposta a aquesta qüestió.

UMAR
Tornem a demanar un canvi d’horari i que la unitat entri en les guàrdies no presencials. Ens informen que fins que no acabin el curs de formació no podran implantar cap d’aquestes propostes.
Pel que fa a la base de Barcelona ens informen que intentaran ubicar-los a les instal·lacions de Baleària, al port de Barcelona.
Sobre la formació i la manca de llocs on realitzar-la (principalment a la base de Vilanova), ens informen que estan buscant una piscina a prop de la base.
També ens informen que no hi ha cap oferiment previst per al nou any.

NÒMINA I HORES EXTRES
Hi ha problemes per saber quines hores extres es cobren i la manera de saber quines són. Ens informen que hi ha dos informes, un és l’informe d’activitat imputada i un altre que és l’informe d’hores extres liquidades a PGH. En qualsevol cas, es pot consultar al servei d’administració pertinent aquests dos informes.

AÈRIA
Informen que al novembre sortiran els oferiments per les bases de Girona (aeroport) i Reus (ABP Reus o aeroport), 5 agents i un caporal per cada una de les bases.
A Lleida ja tenen el resultat de l’oferiment (5 agents i un caporal) i sortirà aviat, quan tinguin l’aprovació de la base a l’aeroport d’Alguaire.
Per qualsevol ampliació, dubte o aclariment ho podeu traslladar a recursosoperatius@uspac.cat.

 

USPAC, EL SINDICAT DELS MOSSOS

22 d’octubre de 2024

 

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.