AMB LA MERDA FINS ALS PEUS

PDF

130/2022

Des del juliol del 2021 la USPAC hem denunciat reiteradament la problemàtica dels desaigües de la CD de Lloret, tant a les Reunions Regionals com a les específiques d’infraestructures.
La resposta per part de l’Administració és sempre la mateixa, reconeixen el problema i manifesten que estan pendent de pressupost, de planificació de l’empresa de manteniment… tot són PARAULES, MAI FETS..

I el problema, evidentment, com sempre fa la veritat.. surt a la llum.. pel més petit forat.
Ja no només afecta a les companyes allà destinades que fa molt temps que no poden fer ús de la dutxa del vestidor, ara fins i tot s’ha tancat el WC públic de l’entrada, segons diuen, per evitar agreujar el problema, què no som un servei públic? Què han de fer les companyes i companys allà destinats quan una víctima de violència de gènere, o una persona d’edat avançada, que porta 2 hores a la comissaria denunciant els hi demana fer ús del servei? Amb quina cara la miren als ulls i li diuen que no.
Evidentment, i gràcies al seny i sentit comú de la “tropa” se li permet fer ús.

Actualment el problema ja passa de mida, ja no es tracta només de suportar les males olors als vestuaris, ara surten les aigües fecals pels les tasses del WC, inundant la comissaria i quedant tot el terra ple d’aigües fecals.

És per aquest motiu, i davant la gravetat dels fets, que ja no ens podem conformar amb PARAULES, volem FETS i per això hem presentat denúncia a Inspecció de Treball.
És el mínim que podem fer per les companyes i companys que estan allà donant un servei al ciutadà i que sembla que s’han oblidat de la seva situació en algun expedient o carpeta per alguna taula de no sabem on.

Davant d’aquesta situació, avui mateix hem presentat denúncia a Inspecció de Treball, davant la inacció de l’Administració.

Aprofitem per recordar que davant situacions i condicions laborals com aquestes contacteu amb el /la delegat/a de referència o envieu e-mail a riscoslaborals@uspac.cat

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S
25 de maig de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.