EXPERTS EN PASSAR LA PILOTA

PDF

132/2022

En data 25/05/2022 vam rebre queixa dels companys destinats a l’edifici de l’ABP de Les Corts que a l’àrea de custòdia, on es troba la resclosa d’entrada de detinguts, havien observat com una de les columnes té unes grans esquerdes.
La solució de l’Administració (perquè avui dia encara es troba així) va ser “immobilitzar” la columna amb cinta abalisadora.
En quant vam tenir coneixement, la USPAC va fer totes les gestions possibles perquè s’avalués el risc i s’actués amb caràcter d’urgència per tal d’evitar mals majors.

Tal com es veu a les imatges hi ha risc de caiguda d’objecte d’alçada per desplom, posant en risc a les persones que es trobin a prop.

Un delegat de la nostra organització es va personar al lloc el mateix dia de la queixa, va contactar amb el servei d’Administració de l’ABP de Corts, allí ens van remetre al servei d’Administració d’ARIC, on es va trucar, però sembla que era massa tard les 16:00 hores… Després de passar per diferents persones que desconeixien el fet, es va parlar amb la Cap de Negociat i aquesta finalment ens dona la “clau”: “això ho porta el servei d’Administració Regional”. Ens trobem ja a dia 26 quan se’ns facilita el telèfon de la Cap de Servei d’Administració però no contesta a les múltiples trucades tant d’ahir com avui. Paral·lelament, s’envia correu electrònic a la Cap d’infraestructures, tot sense cap mena de resposta, i avui ja és divendres!

Finalment, avui hem presentat denúncia a Inspecció de Treball per aquests fets. El pla de finestreta única a la nostra Administració es veu que no els hi és d’aplicació, actualment en desídia crònica, però passant la pilota són uns experts!!

 

Barcelona, 27 de maig de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.