EL CONSELLER JOAN IGNASI ELENA NO VOL DONAR LA CARA I CONVOCA UN CONSELL DE LA POLICIA “TELEMÀTIC”

135/2022

La vergonya en la gestió de les 5 mosses “presumptament” abusades en les revisions mèdiques no té nom. O sí: Joan Ignasi Elena i Oriol Amorós. Aquest últim, coneixedor des del juny de 2021 que hi havia un doctor del Departament denunciat per abusos sexuals, no el va apartar ni li va obrir cap expedient. Ni tan sols el va suspendre de funcions el febrer de 2022, quan va rebre la segona denúncia. Únicament ha estat, quan la premsa va comunicar que sortiria a la llum, que va adoptar alguna mesura.

Després de la sol·licitud per part de la USPAC d’un Consell de Policia extraordinari, avui ens convoquen per demà a les 9.00 hores del matí però de forma “telemàtica”. Enlloc està recollit aquest tipus de sessions “virtuals” més enllà dels moments àlgids de la pandèmia. De fet, els darrers Consells sempre han estat presencials.

D’aquesta forma, Joan Ignasi Elena amaga la cua entre les potes. No s’atreveix a tenir cara a cara als sindicats de mossos. Mostra una actitud de covardia d’aquell que té molt a amagar i estem convençuts que ningú assumirà cap responsabilitat.

La suposada “feminització” del cos de Mossos d’Esquadra és senzillament això, una excusa per amagar els abusos sexuals i la discriminació de la dona dins el cos de Mossos d’Esquadra.

Han sortit dos casos nous en els darrers dies tot i que hi poden haver d’altres mosses que, per vergonya o por a represàlies, no denunciaran mentre es mantingui com a Secretari General aquell que ha mirat cap a una altra banda quan va tenir coneixement dels abusos i va permetre que el doctor denunciat continués treballant.

 

USPAC ARRIBARÀ FINS AL FINAL

Barcelona, 1 de juny de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.