INSISTIM: FARTS DE LES MENTIDES DE LA PREMSA I DE MALES GESTIONS QUE ENS POSEN EN RISC

PDF

82/2022

Durant el dia d’ahir i també avui estem escoltant per part d’alguns mitjans de comunicació, com menteixen intentant desprestigiar la nostra tasca policial.

Des de la USPAC volem deixar clar que l’intern fugit dimarts NO ANAVA DESEMMANILLAT, tal com estan dient alguns mitjans de comunicació. Ens agradaria saber qui filtra aquesta informació, que volem deixar clar ÉS FALSA.
Prou al desprestigi de la feina policial sense contrastar realment la informació!

El nostre company desprès de ser atacat amb un extintor, va sortir corrent darrere del fugit i quan estava a menys de 5 metres, va haver de SALTAR per no ser ENVESTIT pel vehicle BMW que va ajudar a fugir a aquest DELINQÜENT.

El que s’ha de fer d’una vegada per totes és revisar els protocols, no baixar la perillositat dels interns per tal d’estalviar efectius i revisar els procediments per tal de valorar correctament la seva perillositat.

Com pot ser que un intern amb un ampli historial delictiu, on consten intents de fugida, temptativa d’homicidi i que ja el 2020 va intentar atropellar a companys, tingui una conflictivitat MITJANA?

Com pot ser que el dia i l’hora de les visites mèdiques dels interns les planifiquin terceres persones, afins a l’intern com poden ser familiars i amics?, cal donar tantes facilitats per preparar una fugida? És una autèntica vergonya! Això si, ara, a revisar l’actuació policial des del confort d’un despatx o des del sofà de casa.

USPAC, vol deixar clar que els nostres companys són grans professionals, que la premsa abans de parlar hauria de contrastar la informació i ser també professional i que els nostres caps haurien de sortir en defensa dels companys i del col·lectiu davant aquestes greus circumstàncies donant la cara pels seus.

USPAC sol·licita de manera urgent la revisió dels protocols de visites mèdiques i d’adjudicació de grau de perillositat dels interns.

No ens posin més en risc, ni als mossos i mosses ni als ciutadans!

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

07 d’abril de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.