ACCIÓ SINDICAL

EXIGIM UN CANVI DEL SISTEMA DE CONCESSIÓ DE FELICITACIONS I MEDALLES

77/2022

Any rere any ens trobem amb situacions injustes, criteris diferents en la concessió de felicitacions dins una mateixa actuació, actuacions meritòries que queden en l’absolut oblit dels caps mentre que d’altres, potser no tan meritòries, SI són premiades, límits o quotes per destins i/o regions, fins i tot per raó de gènere… premis a “trajectòries professionals” i podríem continuar enumerant un llistat de situacions que el que fan és desmotivar a la tropa.
Proposem un canvi de sistema en l’assignació de felicitacions que sigui un veritable estímul per a tots els membres del nostre col·lectiu, la nostra proposta se centra en una assignació més justa, plural i equitativa on quedi reflectida la realitat de la tasca diària policial.
En aquest nou sistema que proposem els caps i sotscaps de les regions, comissaries i unitats han de quedar fora d’aquesta equació: han de ser els mateixos agents qui han de decidir les actuacions de mèrit policial anuals.
S’ha d’acabar d’una vegada per totes amb el repartiment de caramels per comissaria, les compensacions extra-professionals i l’antinatural auto felicitació de molts caps.
Hem demanat reunió amb Prefectura per presentar-li la nostra proposta de model d’assignació de felicitacions que creiem tindrà una gran acollida entre les escales bàsica i intermèdia que són la força diària i sobretot operativa del Cos de Mossos d’Esquadra.
És necessari trobar un sistema per posar fi a situacions injustes i que no fan més que desmotivar al col·lectiu i això passa per un sistema transparent on es valori realment totes les actuacions meritòries.
USPAC no ha assistit mai a cap acte ni central ni regional del Dia de les Esquadres, precisament per aquest motiu: mentre hi hagi una sola mossa o mosso discriminat per un sistema arbitrari, injust i poc transparent, NO HO FARÀ.

Els mossos i mosses estem cansats de veure lluir tant metall a la pitrera de certs caps mentre hi ha actuacions meritòries que cauen en l’oblit arreu del territori.

PER UN SISTEMA JUST I TRANSPARENT I UN DIA DE LES ESQUADRES ON TOTHOM SE SENTI REPRESENTAT

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

 

07 d’abril de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.