DISTRIBUCIÓ I ACTUALITZACIÓ URGENT DE NOVES BALISES GPS

151/2022

Cada cop som més conscients de la desconnexió amb la seva especialitat, que es detecta entre els membres de les diferents unitats d’investigació d’arreu del territori.

Si una especialitat oblidada i poc atractiva, ni tan sols disposa de mitjans eficients per desenvolupar la seva tasca, el resultat és agonia fins a la mort d’aquesta.

Un problema el tenim amb les denominades “balises GPS”, la majoria de les quals en aquests moments estan totalment obsoletes i és aquesta una eina essencial en la lluita contra el crim organitzat, cada cop més present al nostre país.

Avui hem registrat escrit al Director General de la Policia perquè doni instruccions per actualitzar aquests dispositius de seguiment de manera urgent, ja que el mètode de geo-localització ha estat perfeccionat en els últims anys a causa de l’augment de dades que proporcionen els mateixos satèl·lits i també alhora de l’ús de serveis de valor afegit, generalment subministrats per organismes públics mitjançant senyals de ràdio en format digital. Aquest augment de recepció de dades provoca que l’actualització periòdica de dispositius sigui més que necessària, ja que això i el fet de cada cop més, aquestes organitzacions disposen d’aparells que permeten localitzar-los ens obliga a estar a l’avantguarda en la seva actualització, amb dispositius més avançats per ser eficients en aquestes investigacions tan importants.

A la subcomissió de materials establirem uns criteris clars per a la seva elecció:

– Durabilitat: És prioritari, a l’hora de decidir quin localitzador GPS escollir, assegurar que el producte està elaborat amb materials que puguin proporcionar seguretat, resistència i durabilitat.

– Precisió: És fonamental que el dispositiu de rastreig disposi d’un bon nivell de definició inclòs en distàncies llargues.

– Duració de la bateria: És necessari escollir un rastrejador que pugui funcionar molt de temps. Les bateries de més de 5000 mAh són les més recomanades i és necessari que el model disposi del “mode d’espera”, per estalvi de bateria.

– Compatibilitat: És molt important assegurar-nos d’escollir dispositius que funcionin correctament amb els nostres sistemes i aparells.

 

USPAC, EN DEFENSA DE L’ESPECIALITAT
Barcelona, 17 de juny de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.