160/2022 INSISTIM, URGEIX LA REPOSICIÓ DE VEHICLES (ESPECIALMENT TRÀNSIT, TOT TERRENY I NO LOGOTIPATS)

160/2022

No són poques les reunions regionals i comissions on assistim i insistim en el fet que hi ha una manca greu de vehicles arreu del territori.

La nova resposta “mantra” és que els vehicles estan pressupostats i que s’ha fet un gran esforç econòmic i que ara és la manca de xips la que impedeix que ens els lliurin.

Arriba l’estiu, operacions sortida, accidents, augment de diferents dispositius i controls i ens trobem que hi ha sectors que no disposen de pràcticament cap vehicle en estat acceptable fora dels nous, amb la limitació que això suposa pel servei diari.

L’edat mitjana de trànsit és la més elevada del CME, donat que en els darrers anys no s’ha apostat gens per l’especialitat.
La solució no passa per fer un ús exhaustiu de les motocicletes, vehicle poc recomanat amb les altes temperatures que hi ha a l’estiu i amb la majoria de cascs caducats, ja que els nous encara no han arribat.

El que demanem al Departament és que comenci ja a renovar als seus “gurús de capçalera” o els propers cotxes que recomanaran, vindran en caixetes de 15×10 com la de la foto. És inadmissible aquesta apatia, desídia i imprudència temerària, ja crònica.
El mateix passa amb els vehicles no logotipats (que acumulen km i avaries) i la manca de tot terreny pur, sense tenir en compte les característiques geogràfiques del territori i amb una nefasta redistribució del parc mòbil per part dels seus responsables.

Els moss@s, realitzem la nostra tasca al carrer diàriament (24/7), amb responsabilitat i vocació de servei, facin vostès la seva sense excuses: volem treballar amb seguretat i garantia i estem cansats d’excuses absurdes!

Aprofitem per recordar que davant mancances greus dels vehicles, contacteu amb el /la delegat/a de referència o envieu e-mail a riscoslaborals@uspac.cat. USPAC sempre denunciarà totes aquelles mancances i deficiències que posin en perill o afectin la salut dels nostres companys/es.

 

USPAC L’ESCUT DELS MOSS@S
Barcelona, 17 de juny de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.