EL MIRACLE DELS PANS I ELS PEIXOS_ by ELENA

PDF

173/2022

Avui, el nostre conseller ens ha enlluernat com a conills a la carretera. Ens diu que tenim els mateixos agents que el 2012 i que la situació d’aquest estiu està sota control, estem estupefactes, quins deliris!!!

Aquest estiu serà el més complicat dels últims anys amb diferència i vostè vol treure rèdit de les penúries que passarem al carrer? Prengui nota: han passat 10 anys per les nostres esquenes, tenim projectes vitals com la resta d’éssers humans, tenim família, necessitem salut i descans. No som un exèrcit de xitxarel·los com vostè es pensa.

Li farem una sèrie de consideracions, perquè potser no està al corrent perquè no ha assistit als darrers Consells de Policia i els seus acòlits no li han explicat la realitat:

Com ve ha dit, els moss@s només tenen dret a fer vacances un 20% a l’estiu. No és una qüestió de compromís, és una imposició del seu Departament. La nostra conciliació familiar és una quimera.

Amb la directriu de denegar tots els permisos a l’estiu també es guanyen efectius (8-0=8) uns cracks els dels despatxos, que decideixen..

Les Sales de comandament operatiu, si abans el servei descentralitzat es feia amb 16 operadors, ara amb 4 és suficient per aquella Regió, cum laude mathematica.

Si abans a les furgones anaven amb 7 agents per treballar amb els stàndards de seguretat mínims, doncs ara reduïm a 6 per furgona, seguim amb l’alquímia..

Les patrulles de seguretat ciutadana cada dia assumint més serveis regionals de suport a altres unitats i “altres serveis de pandereta”, que deixen el carrer desert de policies, però tot controlat, no es preocupi.

I la traca final: es reforçarà el Pla de costa amb els nous agents en pràctiques que surten de l’ISPC el dia 22 d’agost!! El dispositiu finalitza el de 3 de setembre, optimisme en mode pro.

No necessitem un Messies, volem respecte i unes condicions laborals dignes!

 

USPAC (AQUEST ESTIU MÉS QUE MAI) L’ESCUT DELS MOSS@S

Barcelona a 30 de juny de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.