MAL ENDÈMIC A TOTES LES SALES DEL CME: DENUNCIEM A INSPECCIÓ DE TREBALL LES CONDICIONS LABORALS DE LA SALA RPMS

PDF

171/2022

Des d’USPAC fa temps que portem denunciant reiteradament en diversos comunicats les problemàtiques de les Sales a causa de la manca d’efectius que genera un excés de càrrega de treball. La setmana passada ho vam denunciar davant de la sala 112 de Reus en una concentració de més de 24 hores demanant solucions urgents ja!

No ens hem d’oblidar que aquestes penúries també perjudiquen a tots els efectius que depenen d’aquest servei en qualsevol actuació o identificació complicada. No es pot tolerar que juguin amb la seguretat de companys/es ni persones.

L’últim incident greu és el que va succeir la setmana de Sant Joan a la Sala Sant Feliu de Llobregat on quatre companys han agafat la baixa per ansietat a conseqüència del mal dimensionament d’aquesta Sala també, dos d’ells van haver de ser atesos pel SEM en el seu lloc de treball i traslladats posteriorment.

És per aquest motiu que els delegats de Riscos laborals d’USPAC han presentat denúncia a Inspecció de Treball per posar fi a aquesta situació que ja afecta fins i tot a la salut dels companys/es de la Sala de Sant Feliu.

Per una altra banda, recordem de nou a la Subdirecció General de Recursos Humans, que aporti solucions reals i efectives a un problema que va en augment.

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

Barcelona a 30 de juny de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.