48/2022 CONTINUEM RECLAMANT EL CURS DE SALA PER TOTS ELS OPERADORS I FORMACIÓ DESCENTRALITZADA

PDF

48/2022

El 6 d’octubre de 2021 USPAC registrava escrit adreçat a la Subdirecció General de Recursos Humans, sol·licitant:

• Prioritat per realitzar el Curs de Sala a aquells operadors que ja tenien plaça definitiva i encara no se’ls havia ofert i també per aquells que estaven en provisional, segons antiguitat.

• Formació descentralitzada per afavorir la conciliació i que tothom tingués les mateixes oportunitats per fer el curs, ja sigui presencialment o via on-line.

El 29 d’octubre de 2021, com vam informar, la SGRH ens va respondre dient que actualment hi havia 316 efectius sense formació específica i contemplaven un Pla de Formació a raó de 120 operadors per any, per nosaltres totalment insuficient.

Doncs bé, donat que algun sindicat ha informat que s’estava preparant una formació on-line pels operadors de sala mitjançant la plataforma WEBINAR de l’ISPC i que meritaria al proper concurs general, informació que no se’ns ha fet arribar a la resta, hem preguntat a la Subdirecció General de Recursos Humans sobre la veracitat d’aquesta informació i la resposta és que no els consta i que traslladaven la consulta a la Prefectura per conèixer si havia variat alguna qüestió respecte a la resposta que ens havien donat del nostre escrit.

Tan bon punt tinguem més informació us la traslladarem, i com sempre, des de la USPAC continuem reclamant prioritzar la formació per totes les persones que treballen a les Sales i apostem per una formació descentralitzada i que permeti la conciliació familiar a tots i totes, reclamació que hem fet reiteradament.

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

23 de febrer de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.