DENUNCIEM A INSPECCIÓ DE TREBALL LES CONDICIONS LABORALS A VALLS PER L’ACUMULACIÓ DE MARIHUANA

213/2021

I no serà perquè no hem advertit en nombroses ocasions: en data 14 d’octubre de 2020 registràvem escrit a la Subdirectora de Prevenció de Riscos i Salut Laboral perquè, tot i les denuncies efectuades des de la USPAC, seguíem sense material específic adient per la recollida, pel transport i l’emmagatzematge de la marihuana. El 22 de juliol de 2021 insistíem sense obtenir cap resposta.

El dia 11 d’agost de 2021, el representant sindical de la USPAC de la Regió Policial del Camp de Tarragona i el nostre delegat de riscos, realitzaven inspecció a la comissaria i podien comprovar in situ que, tot i portar la problemàtica en moltes reunions regionals, la situació no només persistia sinó que anava empitjorant donat el creixement de decomisos que hi ha a la zona.

Es va elevar la problemàtica als caps de la Regió, també sense notícies a dia d’avui. Cansats de registres, escrits i manca de resposta i respecte d’aquells que han de vetllar per la salut i les condicions laborals dels seus treballadors. Finalment, el dia 18 d’agost vàrem presentar denúncia a Inspecció de Treball, per tal de poder solucionar aquesta problemàtica que ve de lluny.

Actualment, tot i el compromís de Prefectura, del qual es feien ressò els mitjans de comunicació amb titulars com “el Cap dels moss@s ha donat l’ordre de destruir tota la droga decomissada en els últims 8 anys a Catalunya”… podem dir que a l’ABP de Valls seguim així:

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSSOS.
PER UNES CONDICIONS LABORALS DIGNES!!

25 d’agost de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.