ACCIÓ SINDICAL

CONTINUEM TREBALLANT, A LA USPAC NO ENS ATUREM

78/2023

Ens trobem davant un any 2023 que segurament marcarà el futur més immediat de tots els mossos i mosses, tant pel que fa a condicions retributives com a condicions i d’altres drets laborals.

Hem iniciat la demanda judicial contra la reserva de places a dones, i insistim en que els únics criteris per ascendir i/o accedir a llocs de treball ha de ser MÈRIT i CAPACITAT.

No es pot posar en dubte la vàlua de les dones!

Continuem treballant perquè es modifiqui de manera urgent el Decret 401/2006 i es pugui aplicar així les convocatòries d’ascens per territori, que SI afavoririen la conciliació, mesura que es va aturar de manera unilateral per part de la SGRH, un cop aprovat l’Acord de Govern. També pel que fa als mèrits als concursos, com ja us vam informar, la USPAC va presentar una proposta de canvi en el sistema de mèrits i la seva puntuació, que passava entre altres per l’eliminació del PGA i on l’antiguitat, l’experiència professional i el grau personal sumarien un total del 67% del total de la puntuació, equiparable al que tenen altres cossos especials de l’administració. És necessari valorar el temps que una persona ha estat fent de policia, i que aquests anys es vegin recompensats a l’hora d’assolir una destinació.

Continuem demanant un canvi de sistema en l’assignació de felicitacions que sigui un veritable estímul per a tots els membres del nostre col·lectiu, un sistema més just, plural i equitatiu on quedi reflectida la realitat de la tasca diària policial. Ens avergonyeix veure pitreres plenes de metalls immerescudes, mentre actuacions meritòries de mossos i mosses queden en l’absolut oblit!

Cal revisar les pràctiques de la DAI, que amb la connivència del DGP, continua amb les males arts jugant amb la vida de companys i companyes, mentre els Jutjats ens van donant la raó a cop de Sentència.

I sobretot, estem pendent de la resposta de la Comissió de Retribucions i Despeses de Personal, que es reuneix aquest mes i que ens donarà el marc i l’inici de les negociacions per arribar al que estem segurs serà el millor Acord aconseguit en la història del CME. Ho estem treballant amb la majoria de representants sindicals del Consell de la Policia, i som optimistes, només us demanem confiança. Sabeu que USPAC mai ha signat acords de mínims, anem pel camí correcte, no us decebrem!!

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSSOS

Barcelona, 9 de maig de 2023

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.