ACCIÓ SINDICAL

USPAC IMPUGNA LA “RODA D’ACD DE LES CORTS I DE CIUTAT DE LA JUSTICIA” DELS EFECTIUS QUE HAN DE ROMANDRE MÉS DE 6 MESOS

82/2023

Des de l’any 2007 els serveis de l’ACD Les Corts i Ciutat de la Justícia es cobreixen amb una roda semestral d’efectius. USPAC ha denunciat al Consell de la Policia, l’últim cop a la darrera sessió, que això és una disfunció que s’ha de revertir mitjançant la descentralització de les àrees de custòdia de detinguts. Actualment, és una de les pitjors destinacions, amb perjudicis tant des del punt de vista de les condicions laborals com operatives i ja hem iniciat les acciones judicials contra aquest sistema.

En el dia d’avui, ens han informat a la reunió de la Regió Metropolitana Barcelona que els companys que actualment estan a ARIC no finalitzaran la roda als 6 mesos, sinó que se’ls perllongarà, en principi un altre mes, donat que les diferents oficines de suport de la regió “tenen molta feina” i no poden planificar-ho ara. Recordem que el primer grup ja tenia que marxar el passat dia 10 d’abril, els acords són per complir-los.

Des de la USPAC, avui hem presentat una DEMANDA JUDICIAL per la qual sol·licitem l’assignació immediata a un altre destí, així com una indemnització de 100 euros/diaris per aquells efectius que hagin de romandre més enllà dels 6 mesos que s’hagin afegit a la demanda col·lectiva.

Tots els afectats ho podeu comunicar al delegat de la USPAC per adherir-vos.

 

Barcelona, 11 de maig de 2023

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.