REGIONS POLICIALSRESUMS REUNIONSTerres de l’Ebre

RESUM REUNIÓ USPAC I CAP RPTE 10-05-23

84/2023

Dimecres, 10 de maig, ens vam reunir amb el Cap de la Regió Policial Terres de l’Ebre, per avançar algunes de les problemàtiques que afecten algunes comissaries de la Regió, a l’espera de la reunió programada pel 7 de juny (recordeu que ens podeu traslladar temes a tractar al mail rpte@uspac.cat i al delegat de Tortosa que està recollint les problemàtiques d’aquest destí). Els punts més rellevants tractats van ser:

-Manca d’efectius a l’Ametlla de Mar: Tot i que després de moltes denúncies realitzades per part de la USPAC aquest destí està inclòs en el reforç d’estiu, juntament amb Amposta i Tortosa, no ens saben dir el nombre d’efectius que arribaran i en tot cas, segurament serviran únicament per “tapar” forats amb les vacances d’estiu. Si més no traslladem que la problemàtica real és que aquesta comissaria no està ben dimensionada i, per tant, demanem una modificació de la RLT, garantint una correcta cobertura del territori.

-Parc Mòbil Gandesa: Manquen vehicles, són conscients també de la problemàtica i també han elevat la petició, a més insistim en la necessitat de poder disposar de vehicles 4X4 per les condicions del territori.

-UI Gandesa: Lamentem que en l’últim oferiment hagin decidit des de la CSUCOT no cobrir la plaça de caporal que havia sortit, sembla que lluny del que ens van traslladar des de Prefectura a l’últim Consell de Policia, que calia posar remei a la lenta agonia que estava patint l’especialitat d’investigació, i que calia revertir urgentment, ara no sigui prioritat a territori.

-Aprofitem per denunciar, com ja vam elevar a Prefectura, les condicions en què es troben els companys de la UMAR de l’Ametlla de Mar: Hem traslladat que segueixen sense cobrar dietes i quilometratges pendents de fa anys i imputacions horàries que esperem que actualitzin en breu, però el més greu són les condicions horàries a la que són sotmesos, sobretot en període d’estiu, i que justifiquen tot dient que estan en horari especial específic i en comissió. A la reunió de la CGMO, de la que depenen, es va denunciar també que en alguns destins s’han creuat línies vermelles que no es poden permetre.

-Manca de Caps a Mora d’Ebre, Amposta i L’Ametlla de Mar en breu: A les dues primeres, de moment es farà autocobertura amb la resta de Caps, pel que fa a l’Ametlla de Mar esperen poder cobrir-la amb un oferiment, a l’espera del proper concurs d’ascens. Són conscients de la manca de comandaments a la RPTE, i el fet de no implantar en aquest concurs l’ascens per territori, els perjudicarà i molt! Ja ho vam advertir.

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

Tortosa, 15 de maig de 2023

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.