LA SUBDIRECCIÓ JA ESTÀ DE VACANCES, PERQUÈ NO S’ENTÉN!

158/2022

La Subdirecció General de Recursos Humans ja ha començat, sense avisar, les vacances i els serveis mínims només fan que nyaps. Si l’altre dia es va despatxar una COPSA en 30 minuts ara els “hi toca” als de l’última promoció.
L’any passat, coincidint amb les dates, ja els hi van allargar les pràctiques a l’anterior promoció per la “impossibilitat de valorar-los” al·legant que la fase d’oposició ho permetia…
Aquest any, el bunyol que toca és… el “pla de costes”. Moltíssimes places han quedat desertes (potser s’hauria de prendre nota del motiu pel qual ha perdut atractiu), i els companys i companyes en pràctiques aniran a cobrir les mancances de l’oferiment.
Si alguna cosa caracteritza a aquesta Subdirecció és la deshumanització dels agents, tractant-los com a simples “recursos”, sense ànima, sentiments ni família.

A les últimes reunions regionals se’ns ha anat comunicant el nombre d’agents que
cobriran aquest reforç, però, avui dia, ningú sap si es mourà i quan.

Clar, sempre hem dit que des del confort del seu despatxet és fàcil prendre decisions i jugar a ser “Déu”, però aquest cop potser ni són al despatx, potser a alguna “platgeta, a peu de xiringuito i amb un mojito a la mà”. Si no, no s’entén!

Reclamem serietat, rigor i empatia. No és fàcil a quinze dies perquè acabi el mes, deixar un lloguer (primer destí) i buscar-ne un de nou en zona de costa amb els preus i dificultats actuals. La manca de previsió constant i el poc respecte pels seus treballadors és un continu.
Des de la USPAC hem tornat a insistir que informin urgentment als “escollits” del seu canvi de destí, això sí, per enèsima vegada!!

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S
Barcelona, 16 de juny de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.