ARMILLES ANTIBALES BRIMO: REPOSICIÓ URGENT PAQUETS BALÍSTICS

79/2022

Diversos efectius de la BRIMO, però també d’altres serveis, han detectat el deteriorament del paquet balístic de les armilles antibales de dotació produït pel “termo segellat” de la funda de protecció del material de la placa balística.

Fruit de moltes reivindicacions es va aconseguir l’armilla antibales de dotació al CME, malgrat altres apostaven pel copagament, i el temps ens ha donat la raó, la necessitat d’aquest element de protecció és inqüestionable.

El material de protecció ha d’estar en perfectes condicions per la seva utilització, i com es pot apreciar a les fotos aquest no garanteix plena protecció davant una agressió.

Els responsables de material del CME en són conscients d’aquesta problemàtica. Ens van informar: que manquen algunes talles al magatzem, però la previsió és que en breu arribin i poder substituir aquelles que estiguin defectuoses.

Com a solució temporal poden subministrar a qui peticioni paquets balístics de talles disponibles per retornar-les quan hi hagi estoc.

Entre uns i altres, i la “burocràcia”, el resultat és que diversos companys afectats per aquesta deficiència, resten a l’espera de la “reposició temporal”. Exigim que s’acceleri les gestions de reposició definitiva o temporal de paquets balístics en condicions òptimes. Des de la USPAC, en cas de qualsevol incident, exigirem responsabilitats a qui pertoqui.

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

4 d’abril de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.