CONSELLER, DEIXI DE MENTIR

143/2019

Conseller, deixi’ns permetre la gosadia de respondre algunes de les afirmacions que va fer el passat dilluns dia 11 de novembre a l’article d’opinió del diari digital ElNacional.cat.

 

Deixi de dir ximpleries i mentides sobre el Cos de Mossos d’Esquadra.

 

Des del Sindicat guanyador de les passades eleccions sindicals en vot presencial, li volem demanar que, com a cap polític que és del CME, respecti una mica tant el CME com les persones que el conformem.

 

En el seu article parla de les paraules del President Pujol, que sembla que es faci seves: “voler o no voler tenir competència sobre l’ordre públic, i sobre aquesta necessitat bàsica per als ciutadans que és la seva seguretat, és un indicador clar de si realment es vol tenir autogovern i responsabilitat política, o no”. Nosaltres li diem que NO, a qualsevol preu NO. Si es volen tenir les competències de què parla i per les quals el Govern de la Generalitat va apostar, s’ha de tenir un Cos i un model policial que asseguri un servei públic de seguretat eficient i la via de la inversió i la negociació col·lectiva son claus. Vostès van en el camí invers. Fa molt temps que des d’USPAC li vam fer arribar 2 conflictes col·lectius per seure a parlar i mirar d’encarrilar la greu situació que pateix el Cos de drets, personal i de material, i la seva resposta ha sigut que no hi ha hagut resposta.

 

En el seu article d’opinió també diu que «des del Departament d’Interior s’ha treballat i treballem per garantir i defensar el nostre model de seguretat.» Senyor Conseller, desconfiem de les seves paraules buides un altre cop. Als fets ens remetem: quant temps fa que estem pendents de seure a negociar unes millores per al Cos de Mossos d’Esquadra, que tant vostè com el seu equip que està al capdavant del Departament d’Interior ens van dir que farien? Li fem memòria de la nostra proposta d’Acord enviada i registrada a finals d’agost d’enguany sense tenir resposta.

 

Si vol garantir l’estabilitat dintre del Cos de Mossos d’Esquadra, cal que s’arremangui les mànigues i es posi a treballar; ja sigui en les negociacions de millores de condicions laborals, com en millores de material perquè els agents del Cos puguem treballar amb total seguretat. No oblidem  TOTS ELS DRETS que se’ns van retallar i que encara no s’han dignat a tornar-nos tot i que altres funcionaris ja els tenen, com poden ser les hores d’indisposicions per ATRI.

 

Honorable Conseller, per acabar ens farem nostres unes paraules que ara estan molt al dia i que vostès reclamen al Gobierno d’Espanya per mirar de solucionar el problema polític que pateix Catalunya. Nosaltres li demanem el mateix per solucionar d’una vegada el problema o els problemes que pateix el Cos de Mossos d’Esquadra.

 

Conseller Buch:

SIT & TALK

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.