PROPOSTA BASES CONCURS ARRO I TRÀNSIT

PDF

140/2019

Dimecres passat els sindicats representatius vam rebre una proposta de bases del concurs ARRO i TRÀNSIT i ens emplaçaven a una reunió ahir mateix . Tot i que es tracta d´una proposta sembla que en breu sortiran ambdós concursos.

La reunió es va dividir en dos blocs:

 

Mèrits i puntuacions

. Puntuació per cònjuge, ens diuen no es pot eliminar de moment per trobar-se recollit al Decret que la intenció en un futur és que quedi suprimit i ho rebaixen  al mínim permès, 2 punts.

. Puja la puntuació per experiència professional, 10 punts tot i que es preveu que, en un futur, aquesta puntuació sigui ampliada.

. El PGA el mantenen igual, sense canvis.

. ACTIC (Assoliment de Competències en Tecnologia de la Informació i Comunicació) amb una puntuació de fins 2 punts (qui tingui el COMPETIC o l’assignatura d’ACTIC dins la UOC també podrà ser valorada, però s’haurà de demanar l’equivalència a l’òrgan corresponent).

. Cursos de formació i perfeccionament segueix igual,3 punts com a màxim.

. Català: el C2 passa a valer 3 punts.Aquesta pujada i segons la pròpia Subdirectora és degut a que la llengua s’està perdent en els redactats policials.

 

Places que s’oferiran:

. S´han compromes a treure tots els destins que surten a concurs també a resultes (abans de la reunió haviem peticionat via registre aquest punt entre d´altres)

. Sortiran a concurs  totes les places que hi ha d´adscripcions provisionals i comissions excepte aquelles que tinguin plaça reservada.

. Revisaran les places que han marxat a BRIMO o a altres destins, sembla que no ho havien tingut en compte en un primer moment.

 

Avancem que no estem d´acord amb alguns punts, ja sigui en quant a mèrits o amb les places inicialment que surten a concurs. Es comprometen a revisar-ho però considerem del tot insuficients aquestes places per garantir el servei ordinari tant a Trànsit com ARRO. Vam registrar escrit al respecte abans la reunió i estarem pendent de la convocatoria oficial per realitzar  les accions oportunes.

 

Qualsevol dubte podeu contactar amb els nostres delegats/des.

 

                                                                    Barcelona, 15 novembre de 2019

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.