USPAC NO ES PENJARÀ CAP MEDALLA PER LA JUBILACIÓ, TOTES PER VOSALTRES

PDF

272/2021

La jubilació anticipada al Cos de Mossos d’Esquadra i la Policia Foral de Navarra serà en breu una realitat. No s’ha complert l’acord de 2020, que assegurava que seria l’any 2021, i que si alguns, sortint d’aquella reunió al Departament d’Interior cridaven als quatre vents que els mossos l’any 2021 es jubilarien als 59 o 60 anys. USPAC mai ho va dir i no ha estat així.

Ens hem mantingut sempre amb el nostre discurs, des del primer dia, i ho seguim mantenint: l’acord de 2020 era un “brindis al sol” i la jubilació no depenia d’aquest acord sinó d’una voluntat política i econòmica i mentre no estigués contemplada la jubilació a pressupostos no seria una realitat.

USPAC va portar fa uns mesos al Govern d’Espanya (únic òrgan competent per regular i establir la jubilació anticipada) davant el Tribunal Suprem. I es va admetre a tràmit. Una mesura de pressió més. Ho vam explicar a la xerrada de fa unes setmanes i insistiem: els mossos i les mosses no es jubilarien anticipadament mentre no s’inclogués la jubilació als pressupostos de l’Estat o als del Govern de la Generalitat. La situació era aquesta que us expliquem i USPAC mai va mentir.

L’escenari polític actual ha estat l’idoni per aconseguir una fita que altres es volen atribuir, que no us enganyin, els sindicats (tots en general) han fet la seva feina, i la resta d’actors en les negociacions, també. I ho celebrem, nosaltres no volem medalles, totes per vosaltres i sobretot pel Cos de Mossos d’Esquadra i la Policia Foral de Navarra, els dos únics cossos policials fins ara discriminats de la resta de forces i cossos de seguretat i policies locals.
Gràcies a les esmenes als Pressupostos Generals de l’Estat pel 2022, pactades amb Esquerra Republicana i EH Bildu, la jubilació tant a Mossos d’Esquadra com a la Policia Foral serà una realitat al 2022. Ara si.

Ho celebrem pels companys i companyes que ho tenen a tocar, perquè era discriminatori i així ho vam denunciar, perquè s’ha pressionat i finalment aconseguit una lluita d’anys. Lluita que ara alguns es volen atribuir exclusivament, doncs bé, l’exclusiva per ells… Nosaltres, seguim treballant!

 

24 de novembre de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.