CONSELLER ELENA: LA TITELLA D’UN GOVERN PRO VIOLÈNCIA

PDF

239/2021

El President de la Generalitat de Catalunya vota en contra de condemnar les agressions a mossos, policies locals i serveis d’emergència.

La pinça d’ERC / Junts / CUP i Vox, va ser suficient perquè el Parlament de Catalunya refusés donar suport a les agressions patides els darrers dies per Mossos d’Esquadra, Policies Locals i serveis d’emergència.

Els partits que formen i recolzen el Govern de la Generalitat de Catalunya van refusar:

• “Condemnar les agressions dirigides al Cos de Mossos d’Esquadra, a les Policies Locals i els serveis d’emergència en els darrers mesos i manifestar el suport a tots els cossos policials i d’emergències que actuen a Catalunya”.

• “Que el Parlament de Catalunya instés al Govern a promoure accions orientades a restituir i reforçar l’autoritat del cos de Mossos d’Esquadra i del conjunt de policies que actuen a Catalunya”.

• “Instar al Govern a donar plena cobertura al cos de Mossos d’Esquadra, amb mesures com la tramitació judicial de totes les denúncies per actuacions contra l’autoritat […] i l’impuls de les reformes legislatives que s’estimin oportunes per tal de preservar l’autoritat que la legislació vigent atorga al cos de Mossos d’Esquadra i al conjunt de policies locals”.

Mentre això passava, el Conseller d’Interior Ignasi Elena s’ho mirava des de la seva cadireta sense ficar-se vermell. Els 115.000 € que rep anualment són suficients per empassar-se això i moltes més. Aquest és el preu de la dignitat d’un Conseller d’Interior.

Elena no deixa de ser la titella d’un Govern que ha perdut el nord, el sud, l’est i l’oest. Un Govern i un President de la Generalitat que han assumit el discurs de l’odi contra el cos de mossos d’esquadra i les policies locals: dels violents n’han fet les víctimes, i dels policies els culpables. I això, fins al punt que el Departament d’Interior compareix en judici per defensar als agressors en contra dels mossos d’esquadra ferits.

EL PRESIDENT DE LA GENERALITAT I EL SEU VASSALL IGNASI ELENA, NO PODEN CONTINUAR ALS SEUS CÀRRECS MENTRE DEFENSIN LA VIOLÈNCIA CONTRA ELS POLICIES DE CATALUNYA.

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

01 d’octubre de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.