ACCIÓ SINDICAL

CONSELLER PREPARIS: ESTARÀ TOT L’ESTIU DE JUNTA DE SEGURETAT EN JUNTA DE SEGURETAT

87/2024

La falta de projecte ni a mitjà i ni llarg termini, de qui dirigeix el nostre cos policial no fa més que minvar i limitar la capacitat de resposta cada dia al carrer.El desconeixem total de la realitat d’aquesta Prefectura, que vostè ha dissenyat genera angoixa, estrès i malestar a les patrulles que cada dia donen la cara a tot el territori.

Començant pel desgavell en els centenars de trasllats penitenciaris, que hipotequen cada dia un innombrable nombre de patrulles de la majoria de les comissaries de tota Catalunya.

En molts casos sense cap necessitat objectiva per fer el trasllat i en altres sense avaluar amb rigor el risc fa anar de bòlid a centenars de Caps de Torn per poder treure el servei diari amb unes garanties mínimes de seguretat.

Si fa uns dies vam registrar un escrit traslladant la situació límit dels agents destinats a l’Aeroport, on dia rere dia se superen records de venda de bitllets, on passa en nombre de detinguts ja a Hospitalet de Llobregat, on no s’ha contemplat un reforç amb el pla d’estiu com era habitual, i continuem sense resposta i cap mesura correctora.

Ara Cornellà és suma a la llarga llista de comissaries mal dimensionades i que passarà un estiu en precari a causa de la manca de previsió i sordesa crònica dels grans gestors policials que tenim. Amb una població de més de 125.000 ciutadans per donar servei i una zona d’oci ” de complexa gestió” hi ha hagut dies amb un sol patrulla del nostre cos, LAMENTABLE!

Però això no són fets aïllats, són molts els nostres escrits informant de manca d’efectius per realitzar el servei diari amb una mínima seguretat, la violència al carrer va en augment i la manca de patrullatge efectiu i preventiu és una de les seves causes.

Les patrulles tenen en molts destins “cua de serveis”, i no dona per mes, sabem que ens dirà que sortiran moss@s de l’ISPC per reforçar, però això ja ens ho diuen a les reunions regionals, el problema el tenim ja! Quan ells arribin s’ha acabat l’estiu.

Per això li diem, que no es relaxi que se li gira feina de junta en junta arreu de territori!

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

Barcelona, 28 de juny de 2024

 

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.