ACCIÓ SINDICAL

BON VENT I BARCA NOVA

90/2024

Nit de Sant Joan al barri de font de la Pólvora a Girona. Un individu posa fi a la vida de dues persones i ferint altres dos de gravetat fent ús d’una arma de guerra, ni més ni menys que d’un subfusell Kalashnikov.
Posteriorment, familiars de les víctimes prenent-se la justícia per la seva mà, destrossen els domicilis del presumpte autor i la seva família a les localitats de Girona i Figueres.

Aquest és un breu resum del qual tots ja sabeu i que els mitjans de comunicació s’han encarregat d’explicar compulsivament durant els darrers dies, però que no tardaran massa a oblidar, abans d’això, però, ja han començat a afilar els ganivets tenint en el punt de mira l’actuació dels Mossos d’Esquadra en tots aquests fets.

Com és habitual aquests mitjans de comunicació es quedaran amb el que és superficial, en perquè va poder fugir amb tanta facilitat l’autor dels fets, perquè les famílies de les víctimes van actuar impunement a Girona i Figueres, seran implacables en les seves valoracions de l’actuació dels cossos policials que es van trobar en aquesta situació.

En cap cas es preguntaran en quines circumstàncies es trobaven els agents que van haver-hi d’intervenir.

D’aquest enfocament del conflicte s’aprofitaran els nostres comandaments i dirigents polítics, fer responsables directes dels fets a aquells comandaments i agents que van haver de fer front a aquella situació tan complexa és la forma més miserable de treure’s les puces de sobre.

Algú s’hauria de començar a preguntar quants agents es trobaven treballant la nit de Sant Joan a Girona i Figueres, o quantes unitats d’ordre públic estaven disponibles a la Regió Policial.

Però principalment, perquè durant tant de temps les lamentables, penoses i infantils polítiques de seguretat dels responsables polítics en connivència amb una Prefectura dotada d’un preocupant desconeixement de la realitat policial, ens han abocat a situacions com les viscudes la nit de Sant Joan.

Tenen la sort que, mentre ells pensen a sortir a la foto de la Copa Amèrica, en cosmètiques polítiques d’igualtat, en comprar cotxes de més de 100.000 € per passejar-se per Catalunya o fer de l’ISPC una mena de “sensacion de vivir”, els policies de veritat continuen fent girar la roda.
Bé farien de prendre exemple dels/les agents que van treballar aquella nit, i si encara no s’han adonat que cal canviar de rumb, fotin el camp. BON VENT I BARCA NOVA.

 

USPAC-USCOP, L’ESCUT DELS MOSS@S!

Figueres a 1 de juliol de 2024

 

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.