DEMANEM PARTICIPAR EN LA REVISIÓ DEL MODEL ACTUAL DE SALES

PDF

193/2022

Després de la reunió del 18 de juliol amb Prefectura, DGP i Subdirecció i on va quedar clar que el model de centralització de Sales NO funciona i que cal revisar-lo, des de la USPAC hem registrat un nou escrit amb les nostres aportacions al respecte.

Som molt conscients que un cop presa una decisió en el seu dia, que des d’un primer moment hem considerat errònia, és molt complicat tornar a la descentralització anterior i, per tant, treballem en un estudi i millora de la situació actual.

Com es va dir a la reunió, la revisió del model actual passa per l’estudi exhaustiu i millora de procediments, aplicatius, tecnologia, gestió i recursos (materials i sobretot personals) i les sales metropolitanes no han de quedar excloses d’aquesta revisió.

Algunes de les aportacions que els hem traslladat, que recollim en el nostre dia a dia i ens feu arribar els professionals que patiu la situació actual són:

• Urgeix dimensionar correctament les sales, començant per coordinadors, Caps de Sala, Caps de Torn regional i sobretot operadors, hem passat un estudi del què seria una cobertura òptima per tal de garantir el descans en la seva jornada laboral dels efectius, i el seu dret a permisos, AP’s, vacances, reduccions de jornada… que actualment generen denegacions constants per manca d’efectius i no garanteixen la conciliació familiar.

• PNT’s, procediments uniformes a tot el territori, cal unificar un sistema de treball igual per totes les regions.

• Millora en tecnologia.

• Millora en l’espai de treball (evitar sorolls al màxim, cablejats innecessaris, correcta ventilació i climatització i corregir la mala il·luminació actual). Demanem una avaluació de riscos laborals de manera immediata i aplicar les millores en aquest aspecte.

• Incloure en aquesta revisió a les organitzacions sindicals representatives amb els seus delegats i enllaços que treballen a les sales patint les problemàtiques actuals i aportant la vessant més operativa.

• Mentre no s’arribi a una solució (com s’ha dit, màxim final d’any) la cobertura òptima de TOTES les sales s’ha de garantir.

Vagi per endavant el nostre reconeixement a tots els companys i companyes de TOTES les sales, que tot i les pèssimes condicions laborals actuals garanteixen el servei diari gràcies a la seva professionalitat.

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S
27 de juliol de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.