DESPRÉS DE MESOS I MESOS DE QUEIXES D’USPAC, OBREN LA PORTA A REVERTIR LA SITUACIÓ A LA SALA DE REUS

PDF

152/2021

Ahir, vam rebre resposta a l’escrit que la nostra organització sindical va registrar en data 2 de març de 2021 (RI INT_2021_EXP_652, 05/03/2021), en el qual advertíem, un cop més, la manca d’efectius a la Sala Territorial de Comandament de Reus (SCT).

En l’escrit ens confirmen que la SCT de Reus té dificultats per garantir el mínim d’operadors per torn; que es va considerar adequat al mes de juliol de 2020 (i que gràcies a les reiterades queixes, per part del nostre sindicat, es va poder cobrir amb un oferiment de nous efectius i una partida d’hores extres, tot i que insuficient).

Aquesta situació de manca d’efectius s’agreuja en cap de setmana, sobretot perquè cal preveure els relleus de llarga durada que coincideixen amb la punta més alta d’incidents.

Després de mesos i mesos d’escrits, és el primer cop que ens confirmen estar d’acord amb la problemàtica que fa temps els hi traslladem. I ens transmeten una voluntat de solucionar-ho, la qual cosa celebrem, i esperem no es demori.

Per tractar de solucionar la manca d’operadors i la sobrecàrrega de feina, han elevat una proposta definitiva de dotació de la SCT a Reus, ampliant-la en una dotació per torn de 32 operadors, 8 dels quals correspondrien a l’increment de Girona.

Pel que fa a la proposta d’USPAC, que portem fent fa mesos, de l’estudi de riscos psicosocials i sobrecàrrega de treball dels efectius que hi treballen: ens comuniquen que també s’ha donat trasllat a la Subdirecció General de Prevenció de Riscos i Salut Laboral, per tal que us pugui realitzar com més aviat millor.

Estarem molt pendents que, aquesta voluntat que ens manifesten, no s’eternitzi en el temps, ja que els companys i companyes de la Sala de Reus es troben al límit.

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S
03 de juny de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.