RECLAMEM LA COMPENSACIÓ/PAGA COVID-19

PDF

150/2021

Als darrers Consells de la Policia, així com a les diferents reunions mantingudes, des de la USPAC hem reclamat la compensació o en el seu defecte l’abonament de la “PAGA COVID”, com han tingut la majoria de col·lectius que han fet front a la pandèmia.

Així mateix, en el darrer Consell de la Policia, el Director General es va comprometre a fer el pagament de la paga Covid-19, un cop es formalitzés el nou Govern.

Aquesta compensació està justificada pel sobreesforç que els col·lectius, considerats essencials, han hagut de realitzar per combatre la pandèmia generada per la COVID.

Vam quedar sorpresos, (negativament clar), quan se’ns va prometre l’abonament d’aquest incentiu però les paraules se les va endur el vent, tot i la professionalitat que ha demostrat el CME durant la pandèmia i sobretot amb el desgast físic i psíquic que venim denunciant.

Doncs bé, avui hem rebut sorpresos com oficialment a través de l’ISPC (Organisme públic) ha reconegut aquest desgast fent augmentar en els agents la pressió emocional i l’estrès.

Considerem que, sense més dilació, amb aquest reconeixement oficial i amb diversos estudis internacionals que ho avalen, S’APROVI L’ABONAMENT DE LA PAGA/GRATIFICACIÓ COVID-19 per als membres del CME.

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

03 de juny de 2021