EL NOSTRE COL·LECTIU ÉS SOLIDARI, SUMIN!

68/2022

Avui hem registrat un escrit al Director General de la Policia perquè apliqui dues mesures especials per tal de facilitar a membres del nostre col·lectiu exercir l’ajuda activa en aquesta crisi humanitària sense precedents.

La situació actual requereix d’una sèrie de mesures excepcionals que facin compatible l’exercici solidari d’ajut al poble d’Ucraïna per part de membres del Cos de Mossos d’Esquadra amb el nostre deure professional diari.

Altres col·lectius habitualment desenvolupen aquest tipus de tasca sense cap mena de complexos i amb l’ajut incondicional de les seves administracions.

Aquest tipus de mesures serien d’aplicació per a futures crisis humanitàries o fets assimilables i facilitaria l’activació automàtica d’un gran gruix de voluntaris del nostre col·lectiu que no poden més que enorgullir la nostra Institució.

La nostra ajuda té un gran valor afegit que és fruit de l’experiència diària en situacions de vulnerabilitat, la nostra vocació de servei i la flexibilitat per integrar-nos en sistemes de treball en equip i si es dona el cas en comandar-los.

Per aquest motiu, hem sol·licitat:

– Un permís flexible recuperable d’hores per poder exercir aquesta tasca humanitària, acreditant la col·laboració per part de l’interessat amb un certificat acreditatiu de l’ONG o associació amb la qual ha col·laborat.

– Un permís retribuït de cinc dies per a casos d’acollida de refugiats per part de l’interessat acreditant l’empadronament temporal d’aquests.

 

USPAC, AMB UCRAÏNA

Barcelona, a 23 de març de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.