ACCIÓ SINDICAL

ENÈSIMA CRISI A ARIC, MATEIXOS RESPONSABLES

273/2022

Després d’haver rebut multitud de queixes sobre el “nou mètode de cobertura” de la roda semestral de custòdies de la RPMB, USPAC va fer gestions amb les oficines de suport implicades.

Voldríem fer dues consideracions, primer “agraïm” les gestions del sindicat groc de l’Administració, ja que amb la seva ràpida intervenció ja està tot arreglat.

I segon, USPAC no va signar “l’acord de la roda semestral de custòdies”, primerament perquè no existíem i d’haver tingut la possibilitat no ho haguéssim fet perquè la nostra organització no blanqueja “invents ni proves” que afecten l’estabilitat dels mossos i mosses destinats a Barcelona.

De fet, USPAC ha iniciat accions judicials contra la denominada “plaça Barcelona genèric” perquè no s’ajusta al decret de provisió de lloc de treballs.

La nostra organització aposta per una descentralització de l’ACD i URIA, tal com funciona a la resta del territori.

I ara anem a parlar dels responsables, que en aquest cas són les oficines de suport i la Subdirecció de Recursos Humans.

La Prefectura sempre ha traslladat a USPAC que el principal valor d’una oficina de suport ha de ser l’empatia vers els agents dels quals gestionen la seva planificació.

No entenem com la cap de l’Oficina de suport d’ARIC es manté crisi darrera crisi a la seva cadira sine die.

Cal una reubicació urgent de la cap aquesta oficina de suport tal com hem traslladat en nombroses ocasions als seus superiors i en diferents reunions regionals.

La veu dels agents és silenciada reiteradament per mantenir a la seva cadira a l’antítesi del que la Prefectura assenyala com a valor principal d’una oficina de suport.

A part de les males praxis d’aquesta oficina de “des-suport”, el problema principal és la inacció de la Subdirecció General de Recursos Humans, que continua penalitzant als agents destinats a la RPMB, amb el beneplàcit dels caps de la regió i Prefectura.

Esperem la solució definitiva que com de costum vindrà donada per resolucions judicials favorables i no a les “enteses de sindicats, Administració i comandaments”

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

16 de novembre de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.