USPAC GARANTEIX PROVES PCR A TOTS ELS MOSSOS DE LA COMISSARIA DE LLEIDA EN CONTACTE O EXPOSICIÓ COVID-19

Download Now

104/2020

Gràcies a la demanda judicial interposada en solitari USPAC per garantir material, formació i proves PCR, qualsevol company de l’ABP de Lleida en contacte, exposició o símptomes de Covid-19, se’l farà una prova PCR.

Així ho va acordar el 14 d’abril el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya a instància d’USPAC, malgrat l’oposició del Departament i del SAP – SEIME.

Tots els companys que tingueu símptomes, hàgiu estat exposats o en contacte més de 15 minuts amb companys positius, heu de posar-ho en coneixement del vostre metge i demanar la baixa.

Continuem endavant amb la demanda judicial perquè es depurin responsabilitats pels més de 3.000 mossos que han estat de baixa per Covid-19. El que és una cosa que haurien d’haver fet totes les organitzacions sindicals com han fet els sindicats d’Ertzaintza o d’altres serveis essencials com personal sanitari, als mossos ningú excepte USPAC manté un litigi contra tot el Departament d’Interior. Entenem que els sindicats grocs no hagin moguin un dit contra qui els dona de menjar, però com a mínim que no destorbin i callin.

També hem denunciat el dispositiu de confinament del Segrià que torna a ser escàndol: mossos desplaçats des de Mataró, Gandesa… tornant a casa de matinada sense respectar els relleus, sense material, ni recursos… Impossible garantir un confinament de la resta de Catalunya. Tot per la maleïda “foto” política de Buch i la nefasta gestió de Prefectura.
Barcelona, 10 de juliol de 2020

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.