NOU ÈXIT JURDICIAL DAVANT EL TRIBUNAL SUPREM: INTERIOR CONDEMNAT A PAGAR TOTES LES LESIONS I PERJUDICIS PATITS PELS MOSSOS

Download Now

105/2020

En un èxit jurídic sense precedent per tots els mossos, els serveis jurídics d’USPAC han aconseguit davant el Tribunal Suprem que es fixi la doctrina que serà vinculant a partir d’ara per tots els Jutjats quant a les indemnitzacions per lesions:

– Tots els mossos tenen dret a ser rescabalats per l’Administració del danys i perjudicis patits en el desenvolupant de les seves tasques.

– S’inclou la indemnització per cada dia de baixa per accident laboral, independent de la prestació de la Mútua per baixa laboral.

– No és necessari un tercer responsable. A banda d’insolvències del condemnat, també inclou, per exemple, accident conduint vehicle policial, mossegada d’un gos sense propietari, una estrebada corrent o un cop mentre és realitza qualsevol funció policial.

– No és necessari un procediment judicial previ. La responsabilitat de l’Administració és directa des del mateix moment del dany.

– Aquesta doctrina s’aplicarà a partir d’ara a tots els procediments i a tots els mossos, policies locals i resta de cossos policials de l’Estat. En sentireu a parlar molt.
Assegurem que tots els mossos cobrin les indemnitzacions i es posa a disposició d’aquells que han vist refusades les seves sol·licituds o no han reclamat encara qualsevol dany patit fent funcions policials.
USPAC, GARANTIA D’ÈXIT

Barcelona, 14 de juliol de 2020

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.