JURIDIQUES

PRESÓ PROVISIONAL PELS INDIVIDUS QUE VAN FERIR A UN FURA AL BARRI DEL RAVAL

75/2023

El Jutjat d’Instrucció núm. 27 de Barcelona ha acordat la presó provisional i sense fiança per Rachid S. i Hassan L. per presumtes delictes de robatori amb intimidació i atemptat a agent de l’autoritat produïts després de ser detinguts en un narcopís del Raval.

A la matinada del 26 d’abril els FURA de Ciutat Vella van ser comissionats al carrer dels Salvadors de Barcelona, arran d’una denúncia d’un ciutadà a qui dos individus van robar a la porta de casa tot exhibint dos ganivets de grans dimensions. Després de fer les comprovacions escaients, van localitzar als dos individus a un narcopís i van ser reconeguts pels requeridors. Mentre es procedia a informar a Hassan L. dels motius de la seva detenció, va abraonar-se sobre un dels FURA fent que caigués a terra, es va colpejar al cap amb un taulell i es va produir una ferida que ha necessitat 5 punts de sutura.

En el dia d’avui, els detinguts han passat a disposició judicial on han comparegut els advocats d’USPAC com acusació particular i, a instància dels nostres advocats, s’ha acordat la presó provisional sense fiança pels detinguts per la gravetat dels delictes imputats així com la possibilitat de sostraure’s a l’acció de la justícia.

Les actuacions continuaran amb la roda de reconeixement que es durà a terme el pròxim 9 de maig amb presència dels denunciants.

Lamentem que el Departament d’Interior hagi renunciat a comparèixer com acusació per aquests fets deixant indefensos als companys. El desmantellament dels serveis jurídics del Departament promogut pel Conseller Joan Ignasi Elena i el Director Pere Ferrer, tenen com a finalitat, per una banda, deixar impune les agressions contra mossos d’esquadra i, per altra banda, evitar i minvar la seva defensa quan aquests siguin investigats.

Un cop més, felicitem els nostres advocats i continuem posant en relleu la importància de tenir els millors serveis jurídics especialistes en matèria policial.

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

27 d’abril de 2023

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.